- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Το βιβλίο στη σύγχρονη εποχή δεν αποτελεί μόνο εργαλείο γνώσεων, αλλά πολύ περισσότερο μια δίοδο διαφυγής από τη ρουτίνα, το άγχος και την πίεση των καθημερινών υποχρεώσεων.

Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης – Γρ. Γρηγορίου» σας δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψετε στον θαυμαστό κόσμο των βιβλίων στην ετήσια Έκθεση Βιβλίου που συνδιοργανώνει με τον Σύλλογο Βιβλιοπωλών Ηλιούπολης την ερχόμενη Δευτέρα 15 Ιουνίου έως την Κυριακή 28 Ιουνίου στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα εκτός των άλλων να συναντήσουν αγαπημένους συγγραφείς, να παρακολουθήσουν καλλιτεχνικές διαδραστικές εκδηλώσεις και να ανταλλάξουν ιδέες και εμπειρίες σχετικά με τα βιβλία που έχουν διαβάσει μαζί με τους υπόλοιπους επισκέπτες.

biblio

Η Έκθεση Βιβλίου θα είναι ανοιχτή στο κοινό καθημερινά από τις 19:30 έως τις 23:00 ενώ τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 15 Ιουνίου 2015 και ώρα 21:00, με την παρουσίαση της πρώτης συναυλίας του Δημοτικού Ωδείου Ηλιούπολης. Οι καλλιτέχνες του Ωδείου θα ερμηνεύσουν αξιόλογα τραγούδια του Χατζηδάκι αλλά και κομμάτια της ελληνικής παράδοσης.

- Διαφήμιση -