- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 5 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 5 Λεπτά

της ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΗ

Είσαι μια γυναίκα που λατρεύει την μόδα; Τότε σίγουρα θα θέλεις να μάθεις ποια είναι τα χρώματα που θα φορεθούν πιο πολύ φέτος:

1) Καμηλό

Το καμηλό ανήκει στις αποχρώσεις του καφέ και είναι από τα πιο hot χρώματα για την φετινή σεζόν. Είναι πολύ τάση και σίγουρα θα το έχεις δει σε όποιο κατάστημα και αν έχεις κοιτάξει.

 

2) Κεραμιδί

Το κεραμίδι είναι ένα ιδιαίτερο χρώμα που σίγουρα φέτος θα φορεθεί πολύ, γι’ αυτό αν δεν έχεις ένα ήδη στην ντουλάπα τρέξε να αγοράσεις. Μπορείς να το συνδυάσεις τέλεια  με καφέ, με μαύρο, με γκρι, με άσπρο αλλά και με κόκκινο.

3) Μαύρο

Το μαύρο αποτελεί μια από τις all time classic. Είναι ένα χρώμα κλασσικό, το οποίο  λατρεύουμε όλες κάθε εποχή γι αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα και αυτής της σεζόν. Συνδυάζεται πανεύκολα με ότι χρώμα και αν φορέσεις και κολακεύει όλα τα σώματα.

4) Ροζ απαλό 

Το ροζ είναι ένα χρώμα που οι περισσότερες από εμάς το θεωρούν πιο ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό. Όμως οι σχεδιαστές φέτος θα μας κάνουν να αγαπήσουμε το ροζ και το χειμώνα.

5)  Άσπρο 

Το άσπρο διαχρονική αξία και αυτό ένα κλασσικό χρώμα σαν το μαύρο φοριέται όλες τις εποχές με όλα τα ρούχα. Μερικές γυναίκες όμως  <<φοβούνται>> να το βάλουν το χειμώνα διότι είναι πολύ ανοιχτόχρωμο και δεν το θεωρούν χειμερινό. Φέτος όμως δεν θα φορεθεί μόνο στα ρούχα αλλά και στα παπούτσια αφού οι άσπρες μπότες είναι τοπ για αυτό τον χειμώνα.

6) Έντονα χρώματα

Είσαι μια γυναίκα που δεν μπορεί τα μουντά και “ήσυχα” χρώματα του χειμώνα; Ήρθε η ώρα να αναδείξεις την ζωντάνια σου αφού φέτος είναι στη μόδα τα έντονα χρώματα και αυτά δεν είναι αλλά από το πορτοκαλί, το κόκκινο της φωτιάς, το φούξια και το κίτρινο.

Πράσινο 

Το πράσινο στις αποχρώσεις του λαδί και του χακί είναι επίσης χρώματα που θα φορεθούν φέτος. Και οι δύο αποχρώσεις αυτές μπορούν να φορεθούν το πρωί αλλά και το βράδυ σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί ακόμα και σε γάμο ή βάφτιση αφού το πράσινο είναι ένα αρχοντικό χρώμα.

- Διαφήμιση -