- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Tα μέλη του συλλόγου εμπόρων και επαγγελματιών Ελληνικού-Αργυρούπολης ξεκαθαρίζουν τη θέση τους και τις προτάσεις τους για την ελεγχόμενη στάθμευση, δηλώνοντας πως κατ΄ αρχήν συμφωνούν με το μέτρο «ως αναγκαστικό για το σταμάτημα της πολύωρης στάθμευσης».

Οι προτάσεις που καταθέτουν εξυπηρετούν τις ανάγκες των ίδιων και των πελατών τους, «όχι σε βάρος των κατοίκων και όχι για να μην εφαρμοστεί το μέτρο».

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο αντιπρόεδρο του Συλλόγου, ο Νίκος Σούγελας ζήτησε εκ μέρους των συναδέλφων του:

«Δωρεάν στάθμευση της 1 ώρας. Μπορεί να ελεγχθεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, που θα μπορείτε να ελέγξετε την στάθμευση του 0,5 ευρώ. Εδώ συμπληρώνουμε, ότι σε αυτό μπορούμε να βοηθήσουμε και εμείς ως επιχειρήσεις. Επίσης προτείνουμε, ειδικά για τα συνεργεία 1 επί πλέον θέση στάθμευσης της 1 ώρας λόγω της ιδιομορφίας της εργασίας τους.

Δικαιούμαστε και εμείς 1 δωρεάν θέση στάθμευσης στις θέσεις των κατοίκων. Αυτό μπορεί να γίνει χωρίς να επιβαρυνθούν οι κάτοικοι. Ποτέ δεν ζητήσαμε παραπάνω θέσεις, ποτέ δεν μιλήσαμε για υπαλλήλους συγγενείς κλπ.

Προτείνουμε 1 «θέση κινδύνου» ανά οικοδομικό τετράγωνο και κατεύθυνση. Αυτή η θέση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φορτοεκφόρτωση, taxi και έκτακτα περιστατικά. Πιστεύουμε ότι αυτή μας η πρόταση αντιμετωπίζει καλύτερα το θέμα της τροφοδοσίας των καταστημάτων με εξαίρεση το τμήμα της Ιασωνίδου από Τριπόλεως ως Τραπεζούντος.

Για το θέμα αυτής της θέσης επειδή εκφράστηκε ένας προβληματισμός , στο Δημοτικό Συμβούλιο, προτείνουμε να το δούμε στην πράξη πιλοτικά, με όποιον τρόπο δοκιμαστικό, προταθεί».

Πηγή: synergasia.gr via www.notia.gr

Δείτε την Τοπική Κανονιστική Απόφαση για την εφαρμογή και λειτουργία της Επέκτασης του Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης στη Δημοτική Ενότητα Ελληνικού του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης

- Διαφήμιση -