- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Τι ακριβώς συμβαίνει με το Γκολφ Γλυφάδας; Τι ακριβώς ενοχλεί ώστε κάποιοι να θεωρούν πως μετατρέπεται από δημόσια επιχείρηση σε «μαγαζί» παραλιακού τύπου;

Οι ίδιοι άνθρωποι θεωρούν θετική εξέλιξη το γεγονός πως έκλεισαν μαγαζιά στην παραλιακή, που λειτουργούσαν επί δεκαετίες, και επανήλθε η… νομιμότητα, θέτοντας μόνο ένα ερώτημα, για το πώς, στο εξής, θα αξιοποιηθεί η περιοχή προς όφελος του Δήμου και των δημοτών. Επιμένουν όμως πως ο χρόνος έχει σταματήσει σε ό,τι αφορά στο ιστορικό πια Γκολφ της Γλυφάδας και πως η απερχόμενη διοίκηση του Δήμου μετά την ήττα της, άρχισε τις μεγάλες επενδύσεις.

Σύμφωνα με «αυτόπτες μάρτυρες» το σέρβις είναι πανάκριβο (ο καφές χρεώνεται στα 4,5 ευρώ και η μικρή μπύρα 5,5 ευρώ), το περιβάλλον «βλαχομπαρόκ» και υπάρχει δυσαρμονία σε σχέση με το περιβάλλον.

Μάλιστα, αφού προτρέπουν τους ενδιαφερόμενους να επισκεφτούν τον χώρο για να έχουν προσωπική άποψη, θέτουν κάποια ερωτήματαπρος τη Μονομετοχική Δημοτική Α.Ε, που διαχειρίζεται το Γκολφ, και προς την απερχόμενη Δημοτική Αρχή:

Σε όλα όσα γίνονται αυτή τη στιγμή στο Γκολφ έχει διαφυλαχτεί η νομιμότητα, υπήρξαν διαφανείς και χωρίς σκοπιμότητα διαδικασίες;

Τελικά, κατά πόσο ωφελείται ο Δήμος και οι δημότες από τη λειτουργία του;

 

- Διαφήμιση -