- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Ήδη διανύουμε τους πρώτους καύσωνες της καλοκαιρινής περιόδου και η κάθοδος στις κοσμοπολίτικες παραλίες της Αττικής γίνεται μαζικά με αποτέλεσμα όλοι και όλες να αγοράζουν τα κατάλληλα αξεσουάρ για να διαμορφώσουν το δικό τους ξεχωριστό beach style.

Ως γνήσιοι και γνήσιες κάτοικοι των παραθαλάσσιων προαστίων που διακρίνονται για το μοντέρνο τους γούστο οφείλετε να δοκιμάστε τις νέες τάσεις που επιτάσσει η μόδα στην παραλία. Μην ξεχνάτε ότι φέτος το κομμάτι-κλειδί που θα πρωταγωνιστήσει είναι το ολόσωμο μαγιό είτε είναι μονόχρωμο είτε με bohemian patterns.

Σύμφωνα μάλιστα με τα μεγάλα περιοδικά μόδας τα σέξι Brazilian μαγιό και τα πολύχρωμα μπικίνι ανήκουν πλέον στην μόδα παλαιότερων σεζόν. Τα διάσημα μοντέλα και οι γνωστοί οίκοι μόδας παγκοσμίως προτείνουν τα κομψά ολόσωμα μαγιό ως must για κάθε καλοκαιρινή εμφάνιση στην παραλία. Το γεγονός ότι κυκλοφορούν σε μία πληθώρα από διαφορετικά σχέδια που κολακεύουν κάθε σωματότυπο  κάνει όλο και περισσότερες γυναίκες να το προτιμούν.

one piece3

Για να δημιουργήσετε απλές αλλά εντυπωσιακές εμφανίσεις στην παραλία δεν χρειάζεστε μεγάλο budget.  Η αγορά αυτήν την περίοδο έχει κατακλυστεί από ολόσωμα μαγιό σε οικονομικές, προσιτές τιμές για κάθε βαλάντιο. Και φυσικά για να συγκεντρώσετε τα ανδρικά βλέμματα πάνω σας επιλέξτε τα ολόσωμα μαγιό σε έντονα χρώματα, με κοψίματα στα πλάγια, βαθύ ντεκολτέ ή εντυπωσιακή ανοιχτή πλάτη.

Ωστόσο για να καταφέρετε να ξεχωρίσετε ανάμεσα στον υπόλοιπο γυναικείο πληθυσμό που θα κατακλύσει τις παραλίες της Αττικής ακτογραμμής χρειάζεστε ένα εντυπωσιακό καφτάνι που θα σας συνοδέψει από το  μεσημέρι στην παραλία μέχρι τα βραδινά κοκτέιλ στο beach bar. Για το ιδανικό bohemian look μπορείτε να επιλέξετε ένα καφτάνι σε λευκό ή μαύρο χρώμα, με κρόσσια ή ακόμα και με δαντέλα που θα δώσει έναν πιο ρομαντικό χαρακτήρα στην εμφάνισή σας.

11639753_875528099188476_355559333_o

 

Σε κάθε περίπτωση να θυμάστε ότι το καλοκαίρι το καλύτερο αξεσουάρ για να περάσετε αξέχαστες διακοπές, είναι η ομορφιά που πηγάζει από μέσα σας και που θα σας κάνει να λάμψετε από την κορυφή μέχρι τα νύχια χωρίς ιδιαίτερη περιποίηση.

- Διαφήμιση -