- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

από το www.iglyfada.gr 

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε  στην παραλία της Γλυφάδας. Συγκεκριμένα κάτοικος της παραλιακής αντιδρά στη δημιουργία του καινούργιου παιδότοπου – κόσμημα που δημιουργεί η Δημοτική Αρχή Γλυφάδας στην παραλία της πόλης, καλώντας, μάλιστα, και δικηγόρο προκειμένου να διακοπούν οι εργασίες.

Σημειώνεται πως ο συγκεκριμένος παιδότοπος βρίσκεται στην τρίτη παραλία της Γλυφάδας, σε ένα πολύ όμορφο σημείο της παραλιακής ζώνης και εύκολα προσβάσιμο, όπου οι γονείς θα μπορούν να κάνουν τη βόλτα τους και να αφήνουν τα παιδιά τους εκεί να διασκεδάζουν και να παίζουν. Μάλιστα, η παιδική χαρά θα είναι πρωτοποριακή, καθώς εκεί θα δεσπόζει ένα μεγάλο πειρατικό καράβι, κάτι που σίγουρα θα ενθουσιάσει τους μικρούς επισκέπτες της.

Ο Δήμος Γλυφάδας ετοιμάζει αυτήν την πρώτη παιδική χαρά που αποκτά η παραλιακή ζώνη της Γλυφάδας με όλες τις νόμιμες διαδικασίες, σε ένα σημείο κοντά στη θάλασσα, κάτω από τον παραλιακό δρόμο και από τη γραμμή του τραμ, που επελέγη πρώτα από όλα για να δώσει χαρά στα παιδιά, αλλά και επειδή δε δημιουργεί την παραμικρή όχληση σε κανέναν.

Για το συμβάν αυτό, ο Δήμαρχος Γλυφάδας, κ. Γιώργος Παπανικολάου, σχολίασε, μεταξύ άλλων, πως: «Η παραλία μας δεν είναι ιδιοκτησία κανενός. Είναι δημόσιο αγαθό, το οποίο η Δημοτική μας Αρχή το προφυλάσσει, το συντηρεί και το αναβαθμίζει με κάθε δυνατό τρόπο. Έτσι θα συνεχίσουμε να κάνουμε, όσες απειλές κι αν δεχθούμε».

- Διαφήμιση -