- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού και οι εθελοντές του απέκτησαν τη δική τους ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο «Η Αλληλεγγύη στον Αέρα» στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας (ΕΡΤ).

Το Σάββατο 24/10 στις 15:00 – 15:30, και κάθε Σάββατο, θα ακούγεται ζωντανά σε πανελλήνια εμβέλεια, στις συχνότητες 91,6 και 105,8 στα FM.

Αυτό το Σάββατο το κεντρικό θέμα συζήτησης θα είναι η συμμετοχή των κοινωνικών ιατρείων και φαρμακείων σε δράσεις για να βοηθηθούν οι πρόσφυγες.

Καλεσμένη στο στούντιο θα είναι η Ελένη Σωτηροπούλου, από το Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο στα Πατήσια, με εμπειρία και δράση υπέρ των προσφύγων στη Χίο, το καλοκαίρι που μας πέρασε αλλά και τώρα στο Γαλάτσι.  Θα υπάρξουν και δύο τηλεφωνικές παρεμβάσεις, η μια από την παιδίατρο Βάνα Βαρβιτσιώτου από το Κοινωνικό Ιατρείο της Κορίνθου, που θα μιλήσει για τις δράσεις στη Μυτιλήνη αλλά και στο Γαλάτσι, και η δεύτερη παρέμβαση από τη νοσηλεύτρια Μαρία Τοπαλίδου από το Κοινωνικό Ιατρείο Θεσσαλονίκης, που πήρε μέρος στην αποστολή στο Καρα Τεπε Μυτιλήνης και η οποία τώρα βρίσκεται στην Ειδομένη.

- Διαφήμιση -