- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Βγαλμένο από την Bourbon Street της Νέας Ορλεάνης το Bar-Restaurant «Burbon» στη Γλυφάδα, ξεχωρίζει για πολλούς λόγους από τα αντίστοιχα μπαρ της κατηγορίας του.

Σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει mainstream μπαράκι στην παραλιακή πλευρά της Αττικής αλλά ούτε και παμπ στα πρότυπα του εξωτερικού. Οι πολυτελείς κρεμαστοί πολυέλαιοι, τα δερμάτινα καθίσματα που περικυκλώνουν τα ψηλά τραπέζια και η επιβλητική μπάρα σε συνδυασμό με τον χαμηλό φωτισμό και τις ροκ νότες αποκαλύπτουν ένα αυθεντικό ροκ ρετρό στέκι, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το ποτό ή το φαγητό τους. Φυσικά όταν ο καιρός είναι κατάλληλος μπορείτε να απολαύσετε την καλοκαιρινή ροκ εκδοχή του Bourbon στον καταπράσινο κήπο του με την συνοδεία μιας κρύας μπύρας.

burbon6

Στις γωνίες του Bourbon παλιοί σταρ του σινεμά και εξέχουσες προσωπικότητες της ροκ μουσικής, όπως ο Τζον Λένον, συντροφεύουν τους θαμώνες, υπενθυμίζοντας  πως έγραψαν τη δική τους ιστορία στο πέρασμα των δεκαετιών. Αντικριστά από το επιβλητικό πλήρως εξοπλισμένο με αλκοόλ μπαρ βρίσκεται ένα μικρό stage, έτοιμο να υποδεχτεί ροκ συγκροτήματα και τραγουδιστές με τα μπάσα και τις ηλεκτρονικές τους κιθάρες.

burbon1

Αυτήν την περίοδο το ελληνικό ροκ συγκρότημα «My excuse» αναλαμβάνει να φέρει στο Bourbon ροκ vibes μέσα από κομμάτια ξένων κυρίως καλλιτεχνών. Η ενέργεια, ο ενθουσιασμός και τα άριστα εκτελεσμένα τραγούδιατου συγκροτήματος, έχουν αναδείξει την Παρασκευή στο Bourbon σε must επιλογή για όσους θέλουν να διασκεδάσουν. Επιπλέον κάθε Σάββατο διαφορετικοί DJs ανεβαίνουν στην κοσνσόλα και καταφέρνουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, μέσα από τους ήχους της ποπ, ροκ και soul μουσικής να μετατρέψουν μια χαλαρή βραδιά σε ξέφρενο πάρτι.

burbon2

Και επειδή ακόμα και η διασκέδαση περνάει από το στομάχι, ο σεφ του Bourbon έχει δημιουργήσει ένα απολαυστικό μενού με μίνι μπουρίτος, μοασχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα bourbon καθώς και άλλες πρωτότυπες προτάσεις, με τις οποίες μπορείτε να συνοδεύσετε το κοκτέιλ ή το ποτό σας.

Στην οδό Δασκαρολή 67, η ροκ μουσική έχει βρει το δικό της καταφύγιο σε ένα χώρο που αποπνέει ροκ πολυτέλεια και σοφιστικέ αέρα στα πρότυπα της κουλτούρας της Νότιας Αμερικής.

 

 

 

 

 

- Διαφήμιση -