- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Με μία λιτή ανακοίνωση και μία συνοδευτική εικόνα το Instagram γνωστοποίησε ότι επίκειται η σταδιακή βελτίωση των προφίλ των χρηστών της εφαρμογής.

«Το προφίλ είναι ο χώρος από τον οποίο μοιράζεσαι το “ποιος είσαι” στο Instagram, οπότε ξεκινάμε να δοκιμάζουμε τρόπους που θα κάνουμε καλύτερο τον συγκεκριμένο τρόπο έκφρασης και περισσότερο εύκολο να συνδέεστε με τους ανθρώπους για τους οποίους νοιάζεστε», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της εταιρείας.

Εντός των επόμενων εβδομάδων θα υπάρξει μία αναδιάταξη στην κορυφή των προσωπικών προφίλ, συμπεριλαμβανομένων αλλαγών σε εικόνες, πλήκτρα ελέγχου και στον τρόπο πλοήγησης στα διάφορα tabs. Στόχος είναι η εφαρμογή να γίνει πιο εύκολη στην χρήση και πιο «καθαρή». Ωστόσο, δεν θα υπάρξουν αλλαγές στα βίντεο και τις φωτογραφίες τις οποίες έχουν ήδη μοιραστεί οι χρήστες.

Οι εν λόγω αλλαγές θα υποστούν μία περίοδο δοκιμών, σε διάφορες φάσεις και με διαφορετικούς συνδυασμούς, εντός της κοινότητας των χρηστών του Instagram. Η συγκεκριμένη περίοδος δοκιμών αναμένεται να διαρκέσει μερικές εβδομάδες.

Στην ανακοίνωση του Instagram αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι «οι δοκιμές και η αναβάθμιση της εμπειρίας χρήσης» θα είναι αποτέλεσμα της γνώμης που θα διαμορφώσουν οι ίδιοι οι χρήστες της υπηρεσίας.

- Διαφήμιση -