- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Μετά το Mama Roux της Αιόλου, ετοιμάζεται το Mama Roux South της Γλυφάδας, φέρνοντας την πολυπολιτισμική του κουλτούρα, αλλά και Low Slow BBQ προτάσεις στα νότια της πόλης. Εντός ολίγων ημερών το Mama Roux της Γλυφάδας θα είναι πλέον γεγονός, ικανοποιώντας τους κατοίκους των νοτίων προαστίων, οι οποίοι έφταναν συχνά ως το κέντρο μόνο και μόνο για να απολαύσουν τα γευστικά πιάτα και κοκτέιλ στο all-day στέκι της Αιόλου με το δικό του χαρακτήρα.

Πλέον, δεν θα χρειάζεται να πάνε μακριά, μόνο μέχρι την οδό Λαζαράκη της Γλυφάδας, όπου και θα βρίσκουν το αγαπημένο τους στέκι, με τον σεφ Βασίλη Σπόρο να καινοτομεί με το Low & Slow BBQ (όπου το κρέας σιγοψήνεται και καπνίζεται σε φωτιά από ξύλα σε ειδικό smoker), φέρνοντας τη γευστική κουλτούρα το Νότου της Αμερικής, στον… Νότο της Αθήνας.

Εκτός, λοιπόν, από τα αγαπημένα πιάτα του Mama Roux, μας περιμένουν ribs και brisket -μεταξύ άλλων- όπως δεν τα έχουμε ξαναδοκιμάσει, ενώ θα πραγματοποιούνται κι εδώ τα περίφημα κυριακάτικα Mama Roux brunch, αυτή τη φορά με… νότιο αέρα.

 

Πληροφορίες: Mama Roux, Λαζαράκη 26 Γλυφάδα, https://www.facebook.com/Mama-Roux-264571513559218/timeline/

 

Πηγή: www.clickatlife.gr

 

 

- Διαφήμιση -