- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 8 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 8 Λεπτά

Για την άνοιξη/καλοκαίρι 2016 σκέψου φωτεινά χρώματα, όπως καναρινί, έντονο κόκκινο και γαλάζιο. Αυτά είναι τα ιδανικά καλοκαιρινά χρώματα για φέτος.

Να θυμάσαι επίσης ότι οι crossbody τσάντες είναι πλέον τεράστιες: κράτησε τες στο χέρι με λουράκια ή κρέμασε τες στο πλάι. Θυμήσου! Δεν έχει να κάνει με το τι κρατάς, αλλά πώς το κρατάς.

Δες παρακάτω τις αγαπημένες μας τσάντες για την άνοιξη/καλοκαίρι 2016, όπως ακριβώς τις παρουσίασαν διάσημοι σχεδιαστές μόδας στην πασαρέλα, τις οποίες πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις.

 

Οι καλύτερες τσάντες για άνοιξη/καλοκαίρι 2016

 

1. Έντονα χρώματα

PROENZA SCHOULERNARCISO RODRIGUEZDelpozoMichael Kors yellow bagMarc Jacobs

Φέτος κυριαρχεί το έντονο χρώμα σε πολλά ρούχα και παπούτσια αλλά και στις τσάντες. Πολλοί σχεδιαστές και οίκοι μόδας, όπως οι Delpozo, Marc Jacobs και Michael Kors, επιλέγουν χρώματα όπως το κόκκινο και το κίτρινο για να κάνουν τα σχέδια τους περισσότερο ξεχωριστά.

 

2. Πολυχρωμία

Boss Gucci Jeremy Scott bag Ralph Lauren multicolour Ralph Lauren

Ο Gucci, ο Ralph Lauren αλλά και ο Jeremy Scott προτείνουν για το φετινό καλοκαίρι τσάντες σε πολύχρωμες αποχρώσεις. Τα διάφορα χρώματα σε αυτές τις τσάντες σίγουρα θα ανεβάσουν τη διάθεση σου και θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

 

3. Παιχνιδιάρικες τσάντες

Dolce & Gabana Gucci floral House of Holland bags House of Holland Jeremy Scott Lanvin Marc Jacobs patterns Ralph Lauren bagFendiSophia Webster

Αν δεν έχεις χάσει ακόμη το παιδί που κρύβεις μέσα σου, σίγουρα θα ενθουσιαστείς με αυτές τις τσάντες. Σχέδια με λουλούδια, ομπρέλες αλλά και αστερίες καθώς και πομ-πομ θα σε κάνουν να ξαναγίνεις παιδί. Υπάρχουν τσάντες για όλες τις περιστάσεις, από την εκδρομή στην παραλία μέχρι και τη βραδινή σου έξοδο. Εσύ ποια τσάντα θα διαλέξεις;

 

4. Λουράκι με αλυσίδα

Balenciaga Burberry chain Burberry Prorsum brown bag Burberry Prorsum Gucci black bag Prada

Η αλυσίδα επιστρέφει! Όλοι σχεδόν οι σχεδιαστές έχουν να προτείνουν και από μια τσάντα που διαθέτει αλυσίδα για λουράκι. Οι περισσότερες από αυτές είναι μικρές και διακριτικές χωρίς όμως να λείπουν και οι εξαιρέσεις, όπως η τσάντα από τον οίκο μόδας Gucci.

 

5. Μικρά τσαντάκια

3.1 PHILLIP LIM Chanel Chloe Saint Laurent Sophia Webster gold Tory Burch bag ZIMMERMANN

Αν και μικρά, τα τσαντάκια αυτά είναι αγαπημένο αξεσουάρ κάθε γυναίκας και δε θα πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου. Τσαντάκια για καθημερινή χρήση αλλά και πιο επίσημα σε χρυσές και ανοιχτόχρωμες κατά κύριο λόγο αποχρώσεις είναι το must have για το φετινό καλοκαίρι.

 

6. Μαύρο και καφέ

ALTUZARRA bag Celine black Celine Dolce & Gabbana Jason Wu black JASON WU Louis Vuitton Michael Kors brown bag Michael Kors Ralph Lauren stripes Victoria Beckham Zac Posen

Φυσικά δε θα μπορούσε να λείψει από τη συλλογή το κλασικό μαύρο χρώμα ή το καφέ καθώς και τα άλλα σκούρα χρώματα. Αν και πρόκειται για τσάντες για την άνοιξη και το καλοκαίρι, το μαύρο είναι ένα χρώμα που μπορείς να το συνδυάσεις με τα πάντα, οπότε γιατί να μην υπάρχει στην ντουλάπα σου;

 

7. Ανοιχτόχρωμες τσάντες και animal print

BCBG Crosby Derek Lam DIANE VON FURSTENBERG Dior Hill & Friends Jason Wu animal print Prada leather bag Prada leather RAG & BONE Tory Burch

Μιας και μιλάμε για άνοιξη και καλοκαίρι, τα ανοιχτά χρώματα έχουν την τιμητική τους. Animal print, λευκό αλλά και απαλό ροζ θα δώσουν στην εμφάνιση σου μια νότα φρεσκάδας ενώ τα κρόσσια σε κάποια από τα σχέδια θα “αποφορτίσουν” λίγο το σοβαρό στυλ του χειμώνα και θα σε βοηθήσουν να δείχνεις πιο ανανεωμένη.

 

 

ΠΗΓΗ : www.ediva.gr

- Διαφήμιση -