- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Το Public, το μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο, δείχνοντας για ακόμη μια φορά την αγάπη του για το βιβλίο και θέλοντας να προσφέρει νέες εμπειρίες στους λάτρεις του, υποδέχεται τη νέα σεζόν με πληθώρα εκδηλώσεων και συναντήσεων που θα συναρπάσουν το αναγνωστικό κοινό!

Νέοι θεσμοί εγκαινιάζονται, όπως η θεματική «Ο δικός μου Άλλος» με τους δημοσιογράφους Γιάννη Μπασκόζο και Μάκη Προβατά να υποδέχονται σημαντικές προσωπικότητες που συζητούν για τον δικό τους, «άγνωστο» στο ευρύ κοινό, άλλο. Για τον Οκτώβριο θα συναντήσουν τους Ματθαίο Γιωσαφάτ & Τίτο Πατρίκιο. Παλαιότεροι θεσμοί ανανεώνονται, όπως «Ο (Τρίτος) Άνθρωπος Είναι Πολιτικό Ον…», και άλλοι συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία τους, ανάμεσα τους οι «Επίμαχες συζητήσεις, Επίκαιρες Συναντήσεις» και οι «Λογοτεχνικοί Περίπατοι».

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι βιβλιοπαρουσιάσεις τον Οκτώβριο,  δίνοντάς μας την ευκαιρία να συναντήσουμε πρόσωπα, όπως οι Δ. Καμπουράκης, Ε. Γιαννάκη και Μ. Σακελλαρόπουλος, να γνωρίσουμε το έργο τους και να συζητήσουμε μαζί τους.

 

Το πολιτιστικό ενδιαφέρον των Public, δεν σταματά όμως εδώ καθώς εκτείνεται σε ένα δημιουργικό χειμώνα, με το Νοέμβριο να αποτελεί μήνα ιδιαίτερης δραστηριότητας.

 

Ένας ακόμα νέος θεσμός εγκαινιάζεται με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου και τις εκδόσεις Παπαδόπουλος που επιμελούνται μία νέα σειρά βιβλίων με τίτλο «Μικρές Εισαγωγές» και πραγματεύεται θέματα που έρχονται στις  καθημερινές συζητήσεις και αναζητήσεις μας, ενώ παράλληλα ο Νοέμβριος αποτελεί «Μήνα Αστυνομικής Λογοτεχνίας», όπου υποδεχόμαστε ξένους συγγραφείς από τις εκδόσεις Μεταίχμιο, A. Dahl, S. Neville, Α. Lane & Γ. Μπανσέρους.

 

Αναγνωρίζοντας τη σημασία μιας έντονης πολιτιστικής ζωής, τα Public παραμένουν κοντά στο αναγνωστικό κοινό με ενδιαφέρουσες συζητήσεις και εκδηλώσεις

 

 

 

- Διαφήμιση -