- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

 

Η Γλυφάδα γιόρτασε, χόρεψε, ζωντάνεψε αναμνήσεις μιας γλυκιάς εποχής . Ο Μάϊος, η Άνοιξη συναντήθηκαν με χιλιάδες επισκέπτες που πλημύρισαν την όμορφη Γλυφάδα την πρωτομαγιά σε μια γιορτή του Δήμου Γλυφάδας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Οχημάτων Εποχής (Ε.Ο.Ο.Ε) και τα σωματεία-μέλη της γιόρτασαν στην Πρωτομαγιά του 2017 με ένα τρόπο ξεχωριστό και …νοσταλγικό. Η «1η Ανοιξιάτικη Στατική Έκθεση Γλυφάδας» πραγματοποιήθηκε  τη Δευτέρα, 1η Μαΐου, από τις 10 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι με δεκάδες αυτοκίνητα αντίκες και άλλα σπάνια οχήματα.

glyf1

glyf6

Η έκθεση ήταν ανοιχτή για το κοινό και συνοδεύτηκε από μουσική εποχής με τον Πασχάλη που θα τραγουδά ζωντανά στο χώρο της εκδήλωσης!

Η συνάντηση των ιστορικών οχημάτων θα πραγματοποιήθηκε  επί της λεωφόρου Αγγέλου Μεταξά (από το ύψος της Λαμπράκη ως το ύψος της Ζησιμοπούλου), όπου υπήρχαν παράλληλα πολλαπλές ψυχαγωγικές δραστηριότητες, το live του Πασχάλη και πολλά πρωτομαγιάτικα άνθη!

glyf15

 

glyf17

glyf12

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου σε ανάρτηση του στην προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook  γράφει:

“Μια Πρωτομαγιά γεμάτη αναμνήσεις ζήσαμε στη Γλυφάδα μας!
Προσφέραμε λουλούδια, τραγουδήσαμε αγαπημένη μουσική εποχής με τον Πασχάλη και απολαύσαμε περισσότερα από 100 αυτοκίνητα αντίκες.

Ευχαριστούμε την Ελληνική Ομοσπονδία Οχημάτων Εποχής και προσωπικά τον πρόεδρό της Αντώνη Θεοχάρη για τα σπάνια αυτοκίνητα που είχαμε τη χαρά να θαυμάσουμε, τον Πασχάλη για την υπέροχη συναυλία του και όλους τους ανθρώπους του Δήμου μας – με πρώτο τον Δημήτρη Αγγελάτο – που εργάστηκαν για αυτή την εκδήλωση.

Καλό μήνα σε όλες και σε όλους!”

glyf5

 

glyf7

- Διαφήμιση -