- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 5 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 5 Λεπτά

Ένα εορταστικό εικοσαήμερο ετοιμάζει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για να υποδεχτούμε τα Χριστούγεννα στην πόλη. Οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν συναυλίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες, παιδικές θεατρικές παραστάσεις, χορωδιακές βραδιές, εργαστήρια κατασκευών, διαδραστικά παιχνίδια, γωνιές ψυχαγωγίας και πολλά δρώμενα.

Το εορταστικό πρόγραμμα ανοίγει στις 8 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 – 19:30 με την υπαίθρια χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή του Δήμου, στην Πλατεία Ιμίων (κεντρική πλατεία Βούλας). To πλακόστρωτο θα γεμίσει με μουσική, με ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους, εργαστήρια κατασκευών, face painting, διαδραστικά και κινητικά παιχνίδια, διαγωνισμούς και πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους. Στις 19:30 τη σκυτάλη της γιορτής θα πάρουν οι χορωδίες των δημοτικών ενοτήτων Βάρης και Βουλιαγμένης, υπό τη διεύθυνση των μαέστρων Αιμήλιου Γιαννακόπουλου και Χαράλαμπου Μιχαηλίδη με αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Στις 20:00 θα φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της πόλης. Θα ακολουθήσει υπαίθρια συναυλία με τη Ζωή Παπαδοπούλου και την ορχήστρα της με τραγούδια από τον κινηματογράφο, από γνωστά μιούζικαλ αλλά και παραδοσιακά κάλαντα.

Στις 16 Δεκεμβρίου στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη συναυλία, «Χριστούγεννα στις γειτονιές του κόσμου», στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΙΩΝΙΑ» με τον μαέστρο Γιώργο Κατσαρό. Ένα ταξίδι στις μουσικές γειτονιές του κόσμου μέσα από την κλασική μουσική, το ελαφρύ τραγούδι και το μιούζικαλ. Στη συναυλία συμμετέχουν η Ελένη Σταμίδου (σοπράνο), ο Νίκος Καραγκιαούρης (βαρύτονος), η Κωνσταντίνα Πουτκάρη, ο Αδάμ Τσαρούχης και 10μελής ορχήστρα.

Στις 17 Δεκεμβρίου στις 12:00, Θέατρο Βάρης, μας περιμένουν γάτες και μονόκεροι. Μια ξεχωριστή παιδική θεατρική παράσταση από την ομάδα «Αστροναύτες», με τίτλο «Παράδοξα Χριστούγεννα», με τους Ντίνο Ποντικόπουλο, Δημήτρη Μικιό και Μαρκέλα Φανού.

Είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς, και ο Μάγκας – ένας αξιαγάπητος γάτος της πόλης- ζει τριγυρνώντας στις λάσπες και τα σκουπίδια, όταν μπροστά του εμφανίζεται η Κιμ, μια λευκή μονόκερως!

Στις 17 Δεκεμβρίου στις 20.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΙΩΝΙΑ»,»Σαν μια ταινία με νότες μαγικές». Ένα αφιέρωμα στα αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου με τον ξεχωριστό Βασίλη Λέκκα, σε συνδιοργάνωση με τον πολιτιστικό σύλλογο γυναικών «ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ». Λόγος, εικόνα, μουσική και χορός σε κείμενα-παρουσίαση Μαριάννας Μαυραγάνη, Στέφανου Χατζηστεφάνου και Μενέλαου Ντάφλου. Στο πιάνο ο Γιώργος Σαλτάρης και στο φλάουτο η Ρουμπίνη Πρωτοψάλτη. Εικόνα, εικαστικά και έκθεση φωτογραφιών του Στέφανου Χατζηστεφάνου. Χορός από τον Νίκο Νικολόπουλο και την Κατερίνα Κιντώνη. Φιλική συμμετοχή, Κατερίνα Κουρεντζή.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις της πόλης θα ολοκληρωθούν στις 22 Δεκεμβρίου στις 17:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΙΩΝΙΑ», όπου θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των παιδικών σταθμών του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου (ΟΑΠΠΑ).

Bazaar με έργα των παιδιών, μουσική, παιχνίδι, διαγωνισμοί, face painting, εργαστήρι ευχών, φωτογραφικό εργαστήρι με τον Αϊ-Βασίλη και πολλές εκπλήξεις.

- Διαφήμιση -