- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Η μόδα επιστρέφει στη δεκαετία του 60 και οι λεπτές αλλά πολύ σεξι γραμμές των γυναικείων μαγιών θα δηλώσουν δυνατή την παρουσία τους. Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι σχεδιαστές από το χώρο της μόδας, που μιλούν για την επιστροφή της σε παλιούς ενδυματολογικούς ρυθμούς και στιλιστικές απόψεις.

Θυμάστε το μαγιό της θρυλικής Marilyn Monroe αλλά και της Jayne Mansfield; Το στυλ αυτό επιστρέφει! Στυλ με χαρακτηριστικά ψηλή μέση αλλά και έντονο σεξαπίλ. Το στυλ αυτό απαιτεί ωραία μέση καθώς και sexy καμπύλες.

Για εσάς που επιλέγετε ένα πιο ανέμελο αλλά και μοντέρνο ύφος, η μόδα προτείνει μία πιο σύγχρονη γραμμή. Αύρα ανέμελη, αλλά και ριγέ, εμπριμέ, animal τυπώματα αναμιγνύονται μεταξύ τους, είτε με πολλά χρώματα είτε με ένα χρώμα μόνο, που συνήθως είναι το κόκκινο, το μαύρο αλλά και το λευκό. Το επαναστατικό- ανέμελο στυλ δηλώνει τη δική του παρουσία.

Το στυλ της σεξι Ελληνίδας επιστρέφει και το κόκκινο χρώμα πρωταγωνιστεί, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τα υπόλοιπα. To στρινγκ μεταφέρεται και στα μαγιό καθώς και το sexy μπούστο. Απαραίτητη προϋπόθεση η δική σας γυναικεία αυτοπεποίθηση και μόνο. Κοσμήματα, κολιέδες αλλά και έντονο βάψιμο θα χαρίσουν στην εικόνα σας μια πιο θηλυκή αύρα. Μία εικόνα, που θα τονίσει περισσότερο τις άγριες διαθέσεις σας αλλά και τη δύναμη του χαρακτήρα σας.

Εσείς δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε το γούστο σας και τη καλή σας ψυχική διάθεση!

 

- Διαφήμιση -