- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Τελετή για τη μετονομασία της Λεωφόρου Βάρης Κορωπίου σε Λεωφόρο Ευελπίδων στα όρια του Δήμου πραγματοποιεί τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου στις 11.00 π.μ. ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην είσοδο της Σχολής. Προσκεκλημένοι στην τελετή είναι εκπρόσωποι της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας ενώ τα αποκαλυπτήρια της πινακίδας ονοματοθεσίας της Λεωφόρου θα τελέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

 

Αμέσως μετά, στις 12.15 θα ακολουθήσει ειδική τελετή στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα) κατά την οποία θα απονεμηθεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η ύψιστη τιμή του Δήμου, το Χρυσό Μετάλλιο της Πόλης και η Ανακήρυξη του σε Επίτιμο Δημότη ως ένδειξη βαθύτατης τιμής και σεβασμού προς το πρόσωπό του και αναγνώρισης της προσφοράς του στο Έθνος και στην Πατρίδα.

Ακολούθως, θα απονεμηθεί το Χρυσό Μετάλλιο της Πόλης στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων για τις πολύτιμες υπηρεσίες της προς την Πατρίδα, επί τη ευκαιρία της επετείου των 190 ετών από της ιδρύσεως της. Το μετάλλιο θα παραλάβει ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.

- Διαφήμιση -