- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 5 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 5 Λεπτά

Σε ρυθμούς Kayak η Βουλιαγμένη , που υποδέχεται τον ανοιχτό αγώνα kayak στον οποίο θα συμμετέχουν πάνω από 300 σύλλογοι από όλη την χώρα. Ο ανοιχτός αγώνας καγιάκ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (5 Οκτωβρίου), από τις 9:30 π.μ. έως τις 4:30 μ.μ., στον θαλάσσιο χώρο μπροστά από το ΝΟ Βουλιαγμένης. Διοργανώτρια θα είναι η εθελοντική ομάδα kayak Greece υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κάνοε Καγιάκ (Ε.Ο.Κ.-Κ.)

Αρωγός σε αυτή την σημαντική οργάνωση , ο Δήμαρχος της Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης , Γρηγόρης Κωνσταντέλος που διαμήνυσε την πρόθεση του Δήμου να προωθήσει συνολικά τον ναυταθλητισμό.

Εκτός από τους αθλητές, που αναμένεται να είναι περίπου 300, από συλλόγους όλης της χώρας, είναι πολύ μεγάλο και το ενδιαφέρον και κόσμου εκτός του στενού κύκλου του αθλήματος, που θέλουν να έχουν μια πρώτη γνωριμία με το άθλημα. Γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο οι εθελοντές διοργανωτές της kayak Greece έχουν φροντίσει παράλληλα με το αγωνιστικό – διασυλλογικό κομμάτι της διοργάνωσης να υπάρχουν σκάφη και προπονητές, για όλους -μικρούς ή μεγάλους-, όσους θέλουν να έχουν μια πρώτη γνωριμία.
Ο συνολικός κόσμος που αναμένεται να βρεθεί την Κυριακή στην Βουλιαγμένη, θα κινηθεί σε πολύ υψηλά επίπεδα και αναμένεται να ξεπεράσει τους 1.000. Η συνεχής αυξητική τάση φάνηκε και στις προηγούμενες εκδηλώσεις σε Νεάπολη Λακωνίας (7 Σεπτεμβρίου) και Σαλαμίνα (14 Σεπτεμβρίου), ενώ απομένει ένα ακόμα event, το οποίο θα γίνει στην Χαλκίδα (19 Οκτωβρίου).

canoe1

«Τέσσερις Πόλεις, Μια Διοργάνωση, Ένα Όραμα» ο τίτλος μιας προσπάθειας που έχει για σλόγκαν «Όλη η Ελλάδα τραβάει κουπί». Μια εθελοντική προσπάθεια την οποία έχει ήδη αγκαλιάσει ο κόσμος του αθλήματος και η οποία στηρίζει τον Σύλλογο Φλόγα, για παιδιά με καρκίνο, περιλαμβάνει θεαματικά αγωνίσματα, αγώνες Special Olympics και Paralympics, Αθλητισμό για Όλους, στοχεύοντας στην Κοινωνική Προσφορά, τον Εθελοντισμό, τις Περιβαλλοντικές Δράσεις και την Επιστημονική Επιμόρφωση.

Μια προσπάθεια που βρήκε από το ξεκίνημα πολλούς υποστηρικτές. Χορηγοί είναι οι UTECO ΑΒΕΕ, Ακαδημία φωτογραφίας Leica και Υποστηρικτές Spyros Korkidis-Group Of Companies, AAsport, Zaro’s, Aperitivo Pizza Bar, Elio, ΙΕΚ Ξυνή, Mediterranean College, Kalousos Medical Equipment, Eu Zup, Paco café, Aθανασοπούλου-Παναγουλόπουλος ΟΕ, Μάρθα Αθανασοπούλου Δικηγόρος.

Πληροφορίες:

www.facebook.com/kayakgreece

www.kayakgreece.gr

info@kayakgreece.gr.

grik1

 

ΔΗΛΩΣΗ Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΕΛΟΥ

Ο Δήμαρχος Βάρης, Βούλας , Βουλιαγμένης Γρηγρόρης Κωνσταντέλος, με αφορμή την διοργάνωση του αγώνα kayak την Κυριακή, σε δήλωση του επεσήμανε:
«Είμαστε στο πλευρό όλων των εκδηλώσεων όπως αυτή του καγιάκ, αλλά και κάθε εκδήλωση που προάγει τον μαζικό αθλητισμό και τον εθελοντισμό. Με την ευκαιρία της εκδήλωσης αυτής, απευθύνω πρόσκληση σε όσους φορείς ασχολούνται με αντίστοιχες δράσεις, και ειδικότερα των ναυταθλητισμό, να συνεργαστούν με το Δήμο μας και να προάγουμε μαζί τις αξίες που μπορούν να μεταδοθούν σε όλους μέσα από τέτοιου είδους δράσεων».

- Διαφήμιση -