- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Μένουν, πιθανότατα, εκτός “νυμφώνος” θέσεων στη νέα Διοίκηση του Δήμου Γλυφάδας, οι έξι Δημοτικοί Σύμβουλοι που εξελέγησαν με την παράταξη του μεγάλου νικητή των εκλογών στη Γλυφάδα Γ ιώργου Παπανικολάου και οι οποίοι ακόμα έχουν εκκρεμότητες με τη Δικαιοσύνη για την πολύκροτη υπόθεση των οικοπέδων Παπαδημητρίου.

Όπως έγραψε το Attica Coast, ο ανακριτής μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού κάλεσε τους συνολικά 27 εμπλεκόμενους δημοτικούς συμβούλους και τον τ. Δήμαρχο Κώστα Κόκκορη. Μετά τις απολογίες τους όμως, αφέθησαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους και η όλη υπόθεση περνά πλέον στο Συμβούλιο Εφετών, το οποίο θα αποφανθεί αν η όλη υπόθεση θα παραπεμφθεί στο ακροατήριο ή αν θα πάει στο αρχείο.

Οι 6 Δημοτικοί Σύμβουλοι που πέρασαν από το γραφείο τού ανακριτή και έχουν εκλεγεί με τον συνδυασμό του Γ. Παπανικολάου είναι οι: Αγγελάτος Δημήτρης, Αργυροπούλου Αναστασία, Ακρίβος Δημήτρης, Θεοδοσόπουλος Στέλιος, και Σκαλτσάς Αθανάσιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν εισηγήσεις προς τον νεοκλεγέντα Δήμαρχο Γλυφάδας να μην συμπεριλάβει σε καίρια πόστα (Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι κ.ά) όσους έχουν εκκρεμότητες προς τη Δικαιοσύνη για το θέμα της αγοράς των οικοπέδων Παπαδημητρίου, μέχρι να ολοκληρωθεί η δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Παπανικολάου αντιμετωπίζει θετικά αυτές τις εισηγήσεις και θα συστήσει στους «έξι» να δώσουν έμφαση πρώτα στο θέμα της δικαστικής διαδικασίας και μετά, αφού κλείσει αυτός ο κύκλος και αποδειχθεί ότι δεν ευσταθούν οι κατηγορίες που τους αποδίδονται, να συζητηθεί οποιαδήποτε περαιτέρω αξιοποίησή τους σε θέσεις ευθύνης στη νέα Διοίκηση του Δήμου.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι η όλη διαδικασία της Δικαιοσύνης για τη διερεύνηση της υπόθεσης της αγοράς των οικοπέδων Παπαδημητρίου από τον Δήμο, ξεκίνησε μετά τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου του 2014.

- Διαφήμιση -