- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 7 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 7 Λεπτά

Ελληνικό καλοκαίρι και μάλιστα στον καυτό μήνα Αύγουστο και όσοι ξέμειναν «εντός τειχών» ή όσοι αποφασίζουν να περάσουν κάποιες μέρες στις πανέμορφες παραλίες της Αττικής, είτε οργανωμένες , είτε ελεύθερες, ψάχνουν να φορέσουν κάτι κατάλληλο για την βόλτα και τις βουτιές στις πλαζ.
Σε γενικές γραμμές η φετινή μόδα στις παραλίες απαιτεί :

Μπαντάνα και καπέλο panama

moda2

moda14

 

moda15

Από μεγάλο στη ψάθινη εκδοχή του που σας βάζει στο κλίμα της εποχής και σας μεταμορφώνει σε «υπερπαραγωγή» της παραλίας μέχρι το κλασικό τζόκεϊ ή σε στιλ κάδου το απαραίτητο αξεσουάρ του καλοκαιριού σας προσφέρει την απαραίτητη σκιά. Εναλλακτικά, η μπαντάνα ή το φουλάρι αν το δέσετε περίτεχνα γύρω από το κεφάλι σας κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά.

Αέρινα φορέματα και τα ολόσωμα σορτς

moda3

moda4

 

moda5

moda6Η παραλία «αντέχει» πολλούς συνδυασμούς: Από καυτά μίνι, μέχρι μάξι φορέματα με δέσιμο στο λαιμό, καυτό μίνι σορτς συνδυασμένο με λευκό τοπάκι ή απλά παρεό που «δένει» χρωματικά με το μαγιό. Ανάμεσα σε τόσες επιλογές και τόσα στιλ, η αλήθεια είναι ότι μπορείτε πολύ εύκολα να μπερδευτείτε. Εσείς τι θα διαλέξετε; Πολλοί είναι οι λόγοι που μπορούν να επηρεάσουν αυτήν την απόφαση. Ιδανικά, πηγαίνετε στην παραλία με ένα άνετο φόρεμα -σε φούξια, τιρκουάζ και κίτρινο χρώμα- που συνδυάζεται με το μαγιό σου και πάρτε μαζί σας ένα σορτς και ένα τοπ για όταν θα φεύγετε από την παραλία. Τα αξεσουάρ της παραλίας είναι ό,τι πιο σέξι μπορείς να βρείτε. Το πιο βασικό συστατικό της εμφάνισης σας και αυτό το καλοκαίρι δεν είναι άλλο από τα αξεσουάρ. Βραχιόλια, σκουλαρίκια, κολιέ, βραχιόλια για το πόδι, το χέρι ή όποιο άλλο μέρος του κορμιού σου θέλετε σε στολίζουν. Προσεξτε τα ψεύτικα αξεσουάρ που θα φορέσετε και μέσα στο νερό και είναι πιθανό να σκουριάσουν. Απόφυγετε τα αλυσιδάκια στο πόδι που είναι εκτός μόδας.

Η τσάντα θαλάσσης

moda9

moda7moda8

 

Η τσάντα ως αξεσουάρ ποτέ δεν ήταν τόσο σημαντική όσο στην παραλία. Η τσάντα θαλάσσης πρέπει εκτός από άνετη, βολική και ευρύχωρη να δένει και άρτια στιλιστικά με το υπόλοιπο σύνολο. Η ψάθινη τσάντα είναι μια διαχρονικά μοδάτη λύση που μπορεί να έχει επάνω από λουλούδια μέχρι φουλάρι ή πολύ απλά μπορεί να έχει όλα τα καλοκαιρινά χρώματα. Γενικά ξεχαστε τις μονοχρωμίες και τόλμησε να λανσάρεις καλοκαιρινά εμπριμέ και χρωματικούς συνδυασμούς που θα απογειώσουν το στιλ σου.Η τσάντα σε marine στιλ με ρίγες και σχοινί είναι μια ακόμη επιλογή ενώ όλα τα έντονα χρώματα όπως κοραλλί, κίτρινο ή και τιρκουάζ είναι ενδιαφέρουσες επιλογές. Φροντίστε η τσάντα να είναι μεγάλη, να διαθέτει μικρό τσαντάκι που θα χωράει τα αντηλιακά σας και ξεχωριστή θήκη για χρήματα, μκροαντικείμενα και κινητά. Εξαιρετικά σικ και μοδάτη είναι η μπουρνουζέ τσάντα σε έντονα χρώματα

Σαγιονάρα

moda10

moda11

moda12

moda19

Η παραλία είναι το απόλυτο μέρος για να φορέσετε την αγαπημένη σας σαγιονάρα: με ψάθινο πάτο και κοχύλια είναι ιδανική για την παραλία.Ξεχαστε οτιδήποτε κραυγαλέο και έχετε πάντα κατά νου ότι π’ατε στην παραλία, όχι σε κλαμπ αλλά ούτε και σε δεξίωση. Συνοψίζοντας, η σαγιονάρα για την παραλία (προτιμηστε τη φλατ εκδοχή τους και όχι αυτή με τακούνι) και το σανδάλι για τις βόλτες στα σοκάκια ενώ τα gladiator για εντυπωσιακές βραδινές εμφανίσεις.Tα jelly shoes και πέδιλα σε φλούο χρώματα, θα τα βρεις και φέτος σε όλα τα καταστήματα και είναι ιδανικά και για την πλαζ.

- Διαφήμιση -