- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Τα μίνι αποδεικνύονται all time classic, αφού πέρα από το ύφασμα, τη ραφή, την αισθητική τους παραμένουν το κατ’ εξοχήν θηλυκό σύμβολο.

Στη συγκεκριμένη συλλογή όμως, περιλαμβάνονται και υπέροχα maxi φορέματα, όλα κομψά και λιτά που αναδεικνύουν το γυναικείο κορμί τα περισσότερα σε σκούρα χρώματα όπως είναι το χακί, το σκούρο γκρι, σε πλεκτή ή και μεταξωτή υφή με εντυπωσιακές λεπτομέρειες, όπως πούλιες, δαντέλα και faux γούνα.

goves-louboutin2

Τα φορέματα δεν πάνε μόνα τους… Αυτό που φαίνεται να επικρατεί για τη νέα περίοδο, τουλάχιστον αυτό που θέλουν να προωθήσουν και να επιβάλλουν οι οίκοι μόδας, είναι οι ψηλές δερμάτινες και σουέτ μπότες.

Γόβα ή μποτάκι αυτό που έχει σημασία είναι η κομψότητά του και το δέσιμό του με το φόρεμα. Τα χρώματα που επικρατούν είναι σε αυτήν την περίπτωση πιο ελεύθερα, οι γυναίκες έχουν πολλοί περισσότερες επιλογές.

goves-louboutin

Η φετινή collection σε γυναικείες γόβες και μπότες του Γάλλου σχεδιαστή γυναικείων και αντρικών παπουτσιών Christian Louboutin, είναι απολύτως ιδιαίτερη.

Όλες έχουν το δικό τους, σε έντονες χρωματικές αποχρώσεις, στυλ

Ξεχωρίζουν οι εκκεντρικές ψηλοτάκουνες γόβες που είναι διακοσμημένες με… πολύτιμους λίθους, οι  δερμάτινες και σουέτ, κυρίως σε μαύρο και μπεζ χρώμα και μάλιστα σε στενή γραμμή.

attica coast tsantes-armani
Φόρεμα, μπότες και… τι λείπει; Α ναι! Ένα κομψό τσαντάκι πάντα  με την υπογραφή Αρμάνι.

atticacosttsantes-armani2

- Διαφήμιση -