- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές του τμήματος ιστιοσανίδας του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Βάρης Βάρκιζας μας στον τελευταίο αγώνα Ranking List Techno 293 της αγωνιστικής περιόδου 2014 (20-21 Σεπτεμβρίου 2014).

Σε ένα αγώνα που απαιτούσε υψηλή φυσική κατάσταση καθώς και ιστιοπλοϊκές δεξιότητες η Κατερίνα Δίβαρη κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία νεανίδων (U17) και την 1η θέση της γενικής κατάταξης.

Ο Χάρης Κόγιας αν και από τους μικρότερους αθλητές της κατηγορίας κέρδισε την 1η θέση στην κατηγορία παίδων (U15) και τερματίσε 2ος στην γενική κατάταξη.

sanida3 Βελτιωμένος από αγώνα σε αγώνα ο αθλητή μας Αστραπέλλος Κωνσταντίνος κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία εφήβων (U17) αφήνοντας ελπίδες για το μέλλον.

΄Ενα μεγάλο μπράβο και στα νέα παιδιά της κατηγορίας (Ζαγοριανό Χάρη, Χατζηιωάννου, ‘Αγγελο & Ζαγοριανό Δημήτρη) για τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλλαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Στην κατηγορία RS:X (8,5) οι αθλητές Παρούσης Γεώργιος και Πλατσούκας Γεώργιος κατέλαβαν την 2η και 5η θέση αντίστοιχα.

Δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε να αναφερθούμε και στους Στέλιο Βαμβακά, Σιλιτζόγλου Νικόλα & Χρήστο Δίβαρη όπου μικροτραυματισμοί & αδιαθεσίες της τελευταία στιγμής τους άφησαν εκτός αγώνα.

Πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή Ζαν Μαρκ Φάντη για το σύνολο των αγωνιστικών επιδόσεων της φετινής χρονιάς.

- Διαφήμιση -