- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Αυτή την εβδομάδα η Productivity Monday έχει τρεις εφαρμογές, που υπόσχονται να κάνουν τα iOS πιο λειτουργικά. Καμία δεν είναι δωρεάν, αλλά αν ψάχνετε για κάτι που να μετατρέπει σε κάτι άλλο, αυτές είναι οι καλύτερες επιλογές σας.

Amount – Μετατροπέας Νομισμάτων και μονάδων:

Ένα app μετατροπέα δεν μπορεί να έχει απλούστερη και πιο κομψή μορφή από αυτό. Κοστίζει $ 0,99 (€ 0,77) στο AppStore και έχει ονομαστεί το καλύτερο νέο App της Apple το 2013, όπως επίσης έχει συμπεριληφθεί στις λίστες New και Noteworthy ή στο AppStore Editors’ Choice.

Διαθέτει ένα ευχάριστο περιβάλλον εργασίας και πάνω από 700 μονάδες σε περισσότερες από 30 κατηγορίες. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να εισάγετε τη μονάδα μία φορά και θα δείτε όλες τις μετατροπές κάτω από αυτό. Μπορείτε να επεξεργαστείτε τη σειρά των μονάδων ή να ψάξετε για αυτό που χρειάζεστε. Υπάρχει επίσης ένα αρχείο καταγραφής ιστορικού, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε κάτι που αναζητήσατε πριν λίγες ημέρες.

The Converted – έχει το καλύτερο interface:

Μέχρι στιγμής η πιο ενδιαφέρουσα εμπειρία χρήστη παρέχεται από το The Converted. Η εφαρμογή αυτή διαθέτει μια ωραία ανανεωμένη διεπαφή. Μπορείτε να πάρετε μια σαφή εικόνα των μονάδων μέτρησης και υπάρχουν πολλές από αυτές: 479 μονάδες σε 21 κατηγορίες.

Θα έχετε επίσης συναλλαγματικές ισοτιμίες για 165 νομίσματα που ενημερώνονται καθημερινά, κάθε φορά που συνδέεστε στο Internet για μερικά δευτερόλεπτα. Μετά από αυτό, μπορείτε να απολαύσετε απλά την offline λειτουργικότητα.

Vert – η προσαρμόσιμη επιλογή:

Αν ψάχνετε για ένα μετατροπέα που δεν παιδεύεστε, ελέγξτε το Vert. Για $ 4.99 (€ 3.86) θα έχετε στα χέρια σας σχετικά μια κορυφαία εφαρμογή σε 31 χώρες. Το Vert έχει πάνω από 1.000 μονάδες σε 34 κατηγορίες και 164 νομίσματα με αυτόματες ενημερώσεις.

Το περιβάλλον χρήστη έχει βελτιστοποιηθεί για iPhone και iPad και μπορείτε να πάρετε μια κομψή σχεδίαση με πολλαπλά χρωματικά θέματα.

- Διαφήμιση -