- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Η κορεατική Samsung παρουσίασε το Galaxy Tab Active, τον πρώτο υπολογιστή – ταμπλέτα (tablet) ειδικά σχεδιασμένο για επαγγελματική χρήση και αύξηση της παραγωγικότητας. To Galaxy Tab Active διαθέτει ανθεκτικό σχεδιασμό, ενώ παράλληλα παρέχει ειδικές λειτουργίες και αυξημένη ασφάλεια.

Η νέα ταμπλέτα προέκυψε μετά από επαφές της Samsung με μεγάλες εταιρείες, ώστε να διαπιστωθεί τι ζητούν οι επαγγελματίες από μία φορητή συσκευή. Μεταξύ άλλων, το Galaxy Tab Active διαθέτει προστατευτικό κάλυμμα που μπορεί να αντέξει πτώση από ύψος 1,2 μέτρων, ενώ είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη.

Το νέο μοντέλο διαθέτει επίσης κάμερα 3,1MP Auto Focus (που μπορεί να σκανάρει εύκολα barcodes), τεχνολογία ανέπαφης επικοινωνίας NFC, καθώς και ειδική πένα “C Pen” για επαγγελματίες που χρησιμοποιούν γάντια, όπως σε εργοτάξια. Η διάρκεια της μπαταρίας των 4.450 mAh φθάνει τις οκτώ έως δέκα ώρες, ενώ επιπρόσθετα είναι αφαιρούμενη, δίνοντας τη δυνατότητα εναλλαγής της με φορτισμένη μπαταρία, έτσι ώστε μια εργασία να συνεχίζεται χωρίς διακοπές.

Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε χρώμα Titanium Green, ο επεξεργαστής της είναι 1.2 GHz τετραπύρηνος, η οθόνη 8 ιντσών με ανάλυση 1280 x 800, το λειτουργικό σύστημα Αndroid Kitkat (4.4), η εσωτερική μνήμη 16 GB και το βάρος της 393 γραμμάρια.

- Διαφήμιση -