- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Ένα σημαντικό εγχείρημα για την ανάδειξη του σύγχρονου πολιτισμικού/πολιτιστικού προφίλ συνολικά της Αττικής Ακτής , της λεγόμενης παραλιακής ζώνης, φαίνεται πως συνιστά το 1ο Flisvos Marina Culture Festival – Books & Music.

Το Φεστιβάλ, εφέτος θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της Μαρίνας Φλοίσβου από την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014.

Το 1ο Flisvos Marina Culture Festival – Books & Music, συνδιοργανώνουν η Μαρίνα Φλοίσβου και ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.), σε συνεργασία με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF και το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο, ενώ το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Οι εκδοτικοί οίκοι, που συμμετέχουν στο 1ο Flisvos Marina Culture Festival παρουσιάζοντας το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής σύγχρονης βιβλιοπαραγωγής, είναι: LIBRERIA ESPANOLA/ OPERA/ PARSEC/ PRINTA-ΡΟΕΣ/ SUSAETA ΕΚΔΟΤΙΚΗ/ 3D PUZZLES/ ΑΓΡΑ/ ΑΙΟΛΟΣ/ ΑΝΕΛΙΞΗ/ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ/ ΑΣΤΑΡΤΗ/ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΝ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ Ι.Δ. ΚΟΛΛΑΡΟΥ & ΣΙΑ Α.Ε./ ΓΡΑΜΜΑΤΑ/ ΔΙΟΝ – ΒΙΒΛΙΑ ΨΑΡΑΣ/ ΔΙΟΠΤΡΑ/ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΙΓΑΡΕΤΑ/ ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΒΑΝΗ/ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Α.Ε./ ΖΗΤΡΟΣ/ ΙΚΑΡΟΣ/ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ/ ΚΕΝΤΙΚΕΛΕΝΗ/ ΚΑΡΑΚΩΤΣΟΓΛΟΥ/ ΚΕΔΡΟΣ/ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ/ ΝΙΚΑΣ/ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/ ΟΔΟΣ ΠΑΝΟΣ/ ΠΑΤΑΚΗ/ ΠΟΛΙΣ/ Σ. Ι. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ/ ΣΜΙΛΗ/ ΤΡΑΥΛΟΣ/ ΨΥΧΟΓΙΟΣ/ ΩΚΕΑΝΙΔΑ.
Παρόντες στο 1ο Flisvos Marina Culture Festival παρουσιάζοντας το έργο και τις δράσεις τους, εκτός από τους εκδοτικούς οίκους, θα είναι:
η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της Unicef, το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο και η Cartoon Ark.

Παράλληλα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί έκθεση γελοιογραφίας των Θανάση Πέτρου και David Pugliese με τίτλο «Δύο Χώρες, Δύο Δημιουργοί, Πολλά Πρόσωπα» υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Αργεντινής και πληθώρα εκδηλώσεων όπως, μουσικές βραδιές, θεατρικό παιχνίδι για παιδιά, βιβλιοπαρουσιάσεις κ.ά., το πλήρες πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί σύντομα.

Τα εγκαίνια του 1ου Flisvos Marina Culture Festival και της έκθεσης «Δύο Χώρες, Δύο Δημιουργοί, Πολλά Πρόσωπα», θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου και ώρα 20.30 μμ.

- Διαφήμιση -