- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Με μεγάλη συμμετοχή νηπιαγωγών και βρεφοκόμων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014 στη θεατρική σκηνή Κάρολος Κουν η Ημερίδα των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αλίμου με θέμα: «Κοινωνικοσυναισθηματική Αγωγή στην Προσχολική ηλικία – παρουσίαση του προγράμματος «Βήματα για τη ζωή».

Στόχος της Ημερίδας ήταν η ενημέρωση και η επιμόρφωση των παιδαγωγών για καινοτόμα παιδαγωγικά προγράμματα για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Ομιλήτριες ήταν η συγγραφέας κα. Νάντια Κουρμούση, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιατρική Αθήνας και στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας και η κα. Μαρία Σαλαγιάννη, Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής.

alim2

Την Ημερίδα, που διοργάνωσε η κα. Ευαγγελία Μπουρλιού, υπεύθυνη του παιδαγωγικού προγράμματος των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, παρακολούθησαν πολλοί εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αλίμου και των όμορων Δήμων.

Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης και ο Πρόεδρος των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που συνεχάρησαν τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους και δεσμεύθηκαν για τη συνέχιση ανάλογων πρωτοβουλιών.

Η Διευθύντρια των Παιδικών Σταθμών κα Παναγιώτα Νικολάου ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τις ομιλήτριες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση.

Παρευρέθηκαν ακόμα ο Αντιπρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Γιάννης Μαριόλης και τα μέλη του Δ.Σ. Ντόρα Δανοχρήστου, Μαρία Ανανιάδου, Νίκος Παπανικολάου και Γεωργία Παπά.

alim

- Διαφήμιση -