- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Ετοιμάζεται για πολύ δύσκολη μάχη η ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης (ΝΟΒ) καθώς ο όμιλος που κληρώθηκε για την προκριματική φάση του Γιούροκαπ, έχει ιδιαίτερα ισχυρές ομάδες. Η Βουλιαγμένη πάντως θα έχει πλεονέκτημα έδρας καθώς οι αγώνες του Α΄Ομίλου θα γίνουν στην Αθήνα.
Ο ΝΟΒ θα αντιμετωπίσει τις Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι από το Μαυροβούνιο, Σίντεζ Καζάν από τη Ρωσία και Ακουακιάρα Νάπολι από την Ιταλία, ενώ τον όμιλο συμπληρώνουν η γερμανική Έσλινγκεν και η ολλανδική Ουτρέχτη και την πρόκριση για τα προημιτελικά θα πάρουν οι δύο πρώτοι. Οι αγώνες της προκριματικής φάσης θα διεξαχθούν από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου.

Οι όμιλοι της προκριματικής φάσης:

Α΄ όμιλος (Αθήνα): ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι (Μαυροβούνιο), Σίντεζ Καζάν (Ρωσία), Ουτρέχτη (Ολλανδία), Ακουακιάρα Νάπολι (Ιταλία), Έσλινγκεν (Γερμανία)

Β΄ όμιλος (Μάλτα): Μονπελιέ (Γαλλία), Μόρναρ Σπλιτ (Κροατία), Πρίμορατς Κότορ (Μαυροβούνιο), Βαλέτα (Μάλτα), Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία)

Γ΄ όμιλος (Νίκαια): Ποζίλιπο Νάπολι (Ιταλία), Κίνεφ Κίρισι (Ρωσία), Ντοφέν Σετ (Γαλλία), Ολιμπίκ Νις (Γαλλία), Γουάιτ Σαρκ (Γερμανία)

Δ΄ όμιλος (Σαβόνα): Λίγκαμους Τιφλίδας (Γεωργία), Ανόβερο (Γερμανία), Σαβόνα (Ιταλία), Βοϊβοντίνα (Σερβία), Ντιναμό Αστραχάν (Ρωσία)

- Διαφήμιση -