- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Πώς επιδρούν στην ανθρώπινη ψυχοφυσιολογία οι ηχητικές δονήσεις και η μουσική;

Τι είναι η ψυχοφυσιολογία (στοχεύει στην κατανόηση του νου μέσω της κατανόησης της βιολογικής δραστηριότητας του εγκεφάλου) και ποιες είναι οι βασικές αρχές της ήχο – ιαματικής θεραπείας και της μουσικοθεραπείας;

Απέναντι σε αυτά τα ερωτήματα το «Sound Healing & Therapy Essentials», ένα σύγχρονο και ευέλικτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, προσφέρει τις δικές του απαντήσεις, βασιζόμενο στη χρήση του ήχου και της μουσικής.

Ο στόχος της Ηχοθεραπείας, σύμφωνα και με το όνομά της, είναι η ίαση του ανθρώπου και των σεμιναρίων οι συμμετέχοντας να γνωρίσουν τις θεμελιώδεις αρχές της, να αποκτήσουν πρακτικά εργαλεία και να γνωρίσουν συγκεκριμένες τεχνικές, άμεσα εφαρμόσιμες.

Στη διάρκεια των σεμιναρίων –το πρόγραμμα διαρκεί τριάντα ώρες (δέκα τρίωρα μαθήματα) – γίνεται απολύτως κατανοητό τι είναι:

  • οι ηχητικές συχνότητες και ο ιδιοσυχνότητες (τα όργανα του ανθρωπίνου σώματος πάλλονται με μια συγκεκριμένη συχνότητα)
  • η αντήχηση
  • ο συντονισμός και ο συγχρονισμός (entrainment)

Αναλύεται δε ο τρόπος που επιτυγχάνεται, με τη βοήθεια του ήχου και της μουσικής, η ολιστική ευθυγράμμιση του ανθρώπινου οργανισμού και πώς επανέρχεται η υγεία και η ευεξία του.

Ακόμη, πώς μπορεί να οδηγηθούμε σε σημαντικά ευεργετικά θεραπευτικά αποτελέσματα, με τη βοήθεια του μουσικού ρυθμού, με τον επανασυντονισμό-συγχρονισμό των βιορρυθμών του ανθρώπινου οργανισμού.

atticacoast_large_article_im379_music_2Σε ποιους απευθύνεται το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μουσικούς, ηχολήπτες, μουσικούς παραγωγούς, ηθοποιούς, σκηνοθέτες, δημοσιογράφους, επαγγελματίες στον χώρο της υγείας (γιατρούς, ψυχολόγους), θεραπευτές (φυσιοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, ψυχοθεραπευτές), θεραπευτές που προσεγγίζουν ολιστικά την υγεία, εκπαιδευτικούς και γενικότερα ανθρώπους για τους οποίους ο ήχος ή η μουσική αποτελεί σημαντικό εργαλείο της δουλειάς τους.

Το πρόγραμμα όμως απευθύνεται και σε ανθρώπους που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τον ήχο και τη μουσική για την προσωπική τους εξέλιξη.

Εισηγητής

Εισηγητής στα σεμινάρια είναι ο Δημήτρης Ψύχας, που είναι Μουσικός, Ηχοθεραπευτής, Μουσικοθεραπευτής και Παραγωγός Θεραπευτικής Μουσικής.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Sonic Alignment

Κομνηνών 26, Πειραιάς, 18755

Tηλ.: 210-4316230 / Κιν.:6978-844495

e-mail: demetriopsychas@gmail.com / demetriopsychas@yahoo.com

http://www.sonicalignment.com

https://www.facebook.com/sundaram.demetriospsychas?fref=ts

https://www.facebook.com/SonicAlignment?fref=ts

 

 

- Διαφήμιση -