- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Κλιμακώνει την εκστρατεία του για τον καθαρισμό βυθών και ακτών ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης καθώς σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Μελετών Αρχαίας και Μεσαιωνικής Αλεξάνδρειας και με τη συμμετοχή του Θεραπευτικού Προγράμματος ΝΟΣΤΟΣ – ΕΞΑΝΤΑΣ του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕ.Θ.Ε.Α.) το Σάββατο 29 Νοεμβρίου (από τις 9.00 π.μ έως τις 4.00 μ.μ) οργανώνουν καθαρισμό του Βυθού του Αλιευτικού Καταφυγίου Βάρκιζας. Επίσης την Κυριακή 30 Νοεμβρίου (από τις 9.00 π.μ έως τις 4.00μ.μ) θα υπάρξει και καθαρισμός του βυθού της Β΄Πλαζ Βούλας.
Εξάλλου στο πλαίσιο της ίδιας πρωτοβουλίας το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 7.00 μ.μ, διοργανώνεται και εκδήλωση- ομιλία με θέμα : «Ενάλιες Αρχαιολογικές Έρευνες της Ελληνικής Αποστολής στην Αλεξάνδρεια Αιγύπτου. 1998 – 2014», στην αίθουσα της Πνευματικής Εστίας Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στην οδό Ζεφύρου 2, Βούλα , με ομιλητή τον Ιστορικό Χάρη Τζάλα.
Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης καλεί όλους τους κατοίκους της περιοχής Καλούνται όλοι οι κάτοικοι της περιοχής να συμμετέχουν στη δράση.

- Διαφήμιση -