- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 5 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 5 Λεπτά

Θυμάστε την τηλεπτική σταρ Λουσίλ Μπολ που προσωποποιούσε την κλασική νοικοκυρά;

του Δημήτρη Κουμανίδη*

?????????????Τη γυναίκα που όφειλε να φροντίζει άνδρα, σπίτι, παιδιά χωρίς ελπίδα για μια πιο καλόγουστη και κομψή καθημερινότητα;

symbolcleaning_imagesΗ διαφήμιση για να “πουλήσει” τα προϊόντα της έστρεφε τη ματιά της στην επίπονη εργασία της γυναίκας και στην έλλειψη αληθινής φροντίδας για τον εαυτό της.

symbolcleaning_housewife_2Από τη δεκαετία του΄50 όμως κι από εκείνες που ακολούθησαν τα γεγονότα του Παρινού Μάη του 1968, με γυναικείες μορφές όπως η Σιμόν Ντε Μποβουάρ και η Ζερμέν Γκριρ να αποκηρύσσουν τη χωρίς προσωπικότητα γυναίκα που περιόριζε τη ζωή της στο εσωτερικό ενός σπιτιού, έχουν αλλάξει πολλά.

symbolcleaning_ergtazomeni-miteraΟι σχέσεις ανδρών γυναικών πέρασαν από σαράντα κύματα πριν “προσγειωθούν” στη σημερινή καθόλου γοητευτική πραγματικότητα με τις ανάγκες να ξεπερνούν τον διαχωρισμό των δύο φύλων.

Πιθανώς, όπως υποστηρίζει πλήθος γυναικών, πολλοί άνδρες να οραματίζονται μια νέα γυναίκα, που θα είναι εξαιρετική νοικοκυρά, θα καθαρίζει, θα πλένει, θα σιδερώνει…

symbolcleaning_noikokyraΑλλά θα διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον της για τη θηλυκότητα και τη σεξουαλικότητά της.

symbolcleaning_Agent-Provocateur-Spring-SummerΔυστυχώς όμως, τέτοιες γυναίκες δεν υπάρχουν…

symbolcleaning_gynaika_douleies_794_450Τώρα, άνδρες-γυναίκες μπερδεμένοι περισσότερο από ποτέ, αφού δεν έχουν καμιά βεβαιότητα και δεν γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν σε μια σχέση, το μόνο που αποζητούν με μανία είναι περισσότερο ελεύθερο χρόνο, ένα καινούργιο νόημα.

symbolcleaning_ginekesseapognosiΚαι οι δουλειές του σπιτιού; Πώς και από ποιους μπορούν να γίνουν; 

Στις απαντήσεις μας δεν μπορούμε να αγνοήσουμε ότι και οι συνήθειες ή ο τρόπος που μπορούμε πια να κάνουμε τις δουλειές του σπιτιού άλλαξαν ριζικά.

Τώρα έχουμε στη διάθεσή μας σύγχρονα μέσα, οικολογικά υλικά και… λιγότερο χρόνο.

symbolcleaning_helpme-iam-alone-620x400Θα πείτε πως όλα αυτά αποτελούν μέρος της δουλειάς κάποιων επαγγελματιών που κοστίζουν…

Η τεχνολογία και η προσέγγιση της καθαριότητας με περιβαλλοντική ευαισθησία μας επιτρέπει να βρούμε τη σωστότερη και φτηνότερη λύση προσφεύγοντας σε μια επαγγελματική ομάδα.

Με αυτήν:

  • Θα κερδίσουμε απεριόριστο χρόνο που μπορούμε να αφιερώσουμε στη δουλειά, την οικογένεια ή τη ζωή μας
  • Θα έχουμε ανέλπιστο αποτέλεσμα με διάρκεια
  • Θα σπαταλήσουμε λιγότερα χρήματα, αφού η καθαριότητα θα γίνει εκτεταμένα και με μηχανήματα υψηλής αποτελεσματικότητας
  • Θα προσφέρουμε υγιεινό περιβάλλον στον εαυτό μας και τους ανθρώπους μας

* Ο Δημήτρης Κουμανίδης είναι στέλεχος της εταιρίας Symbosl Cleaning (www.symbolsecurity.gr)

- Διαφήμιση -