- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Στο σχεδιασμό ενός προγράμματος κοινωνικής μέριμνας , προκειμένου να δοθούν κάποιες ανάσες σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, στρέφει την προσοχή της η νέα Δημοτική Αρχή του Σαρωνικού (Ανάβυσσος, Σαρωνίδα, Παλαιά Φώκαια, Κουβαράς , Καλύβια)
Αναγνωρίζοντας τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, η οποία πλήττει όλη τη χώρα, από τη συνεδρίαση του πρώτου κιόλας Δημοτικού Συμβουλίου ψήφισε τη σύσταση Κοινωνικού Παντοπωλείου, προκειμένου να ανακουφιστούν οι πάσχοντες συμπολίτες μας, μέσω της οργανωμένης προσφοράς ειδών πρώτης ανάγκης αλλά και απαραίτητων υπηρεσιών.

Οι διαδικασίες για τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου προχωρούν ταχέως και υπολογίζεται ότι πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων θα λειτουργήσει και επίσημα σε δυο τουλάχιστον σημεία στον Δήμο Σαρωνικού. Ήδη στη συνεδρίαση του Νομικού Προσώπου «ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ» ελήφθη ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου σε συνέχεια της υπ. Αριθμ. 221/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου μέσω του Νομικού Προσώπου.

Επιπροσθέτως, στην ίδια συνεδρίαση αποφασίστηκε η δημιουργία παραρτήματος ΚΑΠΗ τόσο στη Σαρωνίδα όσο και στον Κουβαρά.

Ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, Δήμαρχος κ. Γιώργος Σωφρόνης αλλά και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας κ. Σταμάτης Γκίνης έχουν δεσμευτεί και θεωρούν πρώτης προτεραιότητας τη διασφάλιση αξιοπρεπούς διαβίωσης όλων των δημοτών του Σαρωνικού.

- Διαφήμιση -