- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

΄Ενα επαναστατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα…

Tο «Sound Healing & Therapy Essentials», ένα σύγχρονο και ευέλικτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, προσφέρει τις δικές του λύσεις σε προβλήματα υγείας βασιζόμενο στη χρήση του ήχου και της μουσικής.
Στη διάρκεια των σεμιναρίων –το πρόγραμμα διαρκεί τριάντα ώρες (δέκα τρίωρα μαθήματα) μια από τις δεξιότητες που θα αποκτήσουν οι συμμετέχοντες είναι η τεχνική εύρεσης της προσωπικής τους «ιδιοσυχνότητας».
Η τεχνική είναι απλή και εύκολα εφαρμόσιμη, με τα αποτελέσματά της να είναι ευεργετικά και στον ίδιο τον άνθρωπο και στη διαδραστική επαφή του με το περιβάλλον.

Προσωπική ιδιοσυχνότητα

Κάθε μορφή οργανικής ή ανόργανης ύλης δονείται σε τουλάχιστον μία ιδιοσυχνότητα κι αυτό επειδή τα υλικά που απαρτίζουν την υλική υπόσταση ενός σώματος, παρουσιάζουν ανομοιογένεια και οι διαστάσεις των οργάνων διαφέρουν μεταξύ τους.
Σε έναν οργανισμό, η διαφορετική υφή των ιστών, των οργάνων και των μερών των συστημάτων που τον απαρτίζουν, σχηματίζουν, στην κυριολεξία, μία συμφωνία. Είμαστε «συμφωνικοί οργανισμοί» κι αν κάποιο όργανο «φαλτσάρει», επηρεάζεται όλη η ορχήστρα, ολόκληρος ο οργανισμός.
Η λύση της «αλλοπαθητικής ιατρικής», είναι είτε η σίγαση του συγκεκριμένου οργάνου είτε ο εξοστρακισμός (αφαίρεση) του. Ωστόσο, η συμφωνική ορχήστρα – δηλαδή ο οργανισμός– γίνεται πτωχότερη, ηχεί όχι τόσο «γεμάτα», κάτι που γίνεται αντιληπτό από τα υπόλοιπα μέλη-όργανα και το ακροατήριο-περιβάλλον και επηρεάζει τη σχέση μαζί του.

Βιοσυντονισμός

Ο πιο συνεκτικός τρόπος για να αντιμετωπιστεί το θέμα, είναι να επαναφέρουμε το όργανο στην αρχική του κατάσταση. Και πώς επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση, με τις βέλτιστες (διαδραστικές) ιδιότητές του σε σχέση με το περιβάλλον; Με τον συντονισμό, οπότε και εκπέμπεται η αρχική ιδιοσυχνότητα (τα κύτταρα έχουν μνήμη) και ο οργανισμός επανασυντονίζεται στην ολότητά του.
Ο ήχος, ως εργαλείο επαναφοράς της αρχικής συνεκτικότητας, είναι ακριβής και αποτελεσματικός, τα αποτελέσματά του δε είναι «θαυματουργά» και… εύστοχα.
Στο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο και στο Βιωματικό Εργαστήριο οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν πρακτικά εργαλεία για τη χρήση του ήχου και των δομικών στοιχείων της μουσικής, τον ρυθμό, την αρμονία και τη μελωδία, καθώς και τη χρήση της φωνής ως εργαλείο αυτοεξερεύνησης αρχικά, αλλά και εφαρμογής αυτών των στοιχείων σε τρίτους, θεραπευόμενους, για την αντιμετώπιση δυσλειτουργιών της ψυχοφυσιολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Sonic Alignment

Κομνηνών 26, Πειραιάς, 18755

Tηλ.: 210-4316230

Κιν.:6978-844495

e-mail: demetriopsychas@gmail.com και demetriopsychas@yahoo.com

http://www.sonicalignment.com

https://www.facebook.com/sundaram.demetriospsychas?fref=ts

https://www.facebook.com/SonicAlignment?fref=ts

* Ο Δημήτρης Ψύχας είναι Μουσικός, Ηχοθεραπευτής, Μουσικοθεραπευτής και Παραγωγός Θεραπευτικής Μουσικής

- Διαφήμιση -