- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Στον Δήμο Αλίμου, ο Θουκυδίδειος Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού διοργανώνουν μαθήματα κινηματογράφου και Salsa Cubana. Μια πολιστική ανάσα, μια ακόμη προσφορά δημουργικής μάθησης και διασκέδασης.

Μαθήματα Κινηματογράφου

Δημιουργία μιας μικρής ταινίας. Προετοιμασία, λήψη, σκηνοθεσία, επεξεργασία, μοντάζ.

09.12.2014 Μαθήματα ΚινηματογράφουΣτο εργαστήριο “στήνεται” ένα μικρό κινηματογραφικό συνεργείο και γίνεται παραγωγή ενός film project. Παράλληλα διδάσκεται η ιστορία του κινηματογράφου με αναφορές σε μεγάλους δημιουργούς, οι βασικές αρχές του.

Θα γίνονται συζητήσεις, αλλά και πολλά πολλά γυρίσματα έξω.

Διδάσκεται ο τρόπος δημουργίας μιας μικρής ταινίας για την οικογένεια, για μια περιοχή, ή μιας ταινίας που εκφράζει τον δημιουργό της ή μιας ταινίας-διαμαρτυρίας.

Μαθήματα Salsa Cubana

Με το γρήγορο ρυθμό της και κινήσεις που ζαλίζουν, η Salsa έχει γίνει συνώνυμο της διασκέδασης με Latin μουσική σε όλο τον κόσμο.

Στο μάθημα διδάσκεται η κουβανέζικη Salsa, ο παιχνιδιάρικος και κοφτός χορός του Chachacha και η αισθησιακή αργή Rumba.

Σκοπός να διασκεδάσουν οι συμμετέχοντες και να ανακαλύψουν το παιχνίδι της λεκάνης και του ερωτισμού, όπως ακριβώς συμβαίνει με τη Λατινική Αμερική.

 

Πληροφορίες και εγγραφές

Στα γραφεία του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου (Λεωφόρο Ιωνίας 24) και στα τηλέφωνα 210 9942500210 9852251.
 

- Διαφήμιση -