- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Oι “ερυθρόλευκοι” αποχαιρέτησαν με ψηλά το κεφάλι το Champions League μετά τη νίκη τους επί της Μάλμε, συνεχίζουν στο Europa League και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα.

Η επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό επιφέρει αλλαγές, σύμφωνα με όσα προανήγγειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος του αγώνα με τους Σουηδούς.

Η απόφαση για μεταγραφική ενίσχυση είναι ειλημμένη, ενώ, όπως φαίνεται, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται πρώτα απ’ όλα να αποκτήσει έναν κεντρικό αμυντικό, καθώς, σύμφωνα με όσα γράφονται σε Ισπανία και Γαλλία, ο Ερίκ Αμπιντάλ έχει πάρει την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ήδη, το όνομα του Μπρούνο Άλβες φαίνεται να “παίζει” γερά για τους Πειραιώτες, με τον γνωστό στο ελληνικό κοινό Πορτογάλο, από τη θητεία του στην ΑΕΚ, να διαμηνύει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Παρ’ όλα αυτά, δηλώνει πως δεν γνωρίζει κάτι για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού!

Εκτός από τα μεταγραφικά που απασχολούν τη διοίκησή του, ο Ολυμπιακός πλέον στρέφει την προσοχή του στις εγχώριες διοργανώσεις. Η ομάδα του λιμανιού βρίσκεται στο -4 από την κορυφή και ήδη το παιχνίδι του Σαββάτου στη Λιβαδειά αποτελεί ένα καλό τεστ για τη συνέχεια.

Τέλος, στον Ολυμπιακό περιμένουν και μια καλή κλήρωση την Παρασκευή για τους 32 του Europa League, εκεί που οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν μία εκ των:

1. Ζυρίχη, Βιγιαρεάλ ή Γκλάντμπαχ

2. Ελσίνκι, Τορίνο ή Μπριζ
3. Μπεσίκτας ή Τότεναμ
4. Σέλτικ
5. Αϊντχόφεν
6. Καραμπάγκ ή Σεντ Ετιέν ή Ντνίπρο
7. Σεβίλλη ή Φέγορντ ή Ριέκα
8. Βόλφσμπουργκ ή Λιλ
9. Σπάρτα Πράγας ή Νάπολι ή Γιουνγκ Μποϊς
10. Ααλμποργκ ή Ντιναμό Κιέβου ή Στεάουα
11. Γκινγκάμπ (εφόσον δεν περάσει ο ΠΑΟΚ)
12. Τράμπζονσπορ ή Λέγκια
13. Ρόμα
14. Αντερλεχτ
15. Λίβερπουλ
16. Αγιαξ

 

- Διαφήμιση -