- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Μια ανάσα από τη θάλασσα, δημιουργείται μια μοναδική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.
Στη πλατεία της Βάρκιζας δημιουργείται ένα πανέμορφο Χριστουγεννιάτικο χωριό, το οποίο εγκαινιάζεται το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στις 6.00 μ.μ.

Όσοι βρεθούν στην εκδήλωση θα απολαύσουν το πλούσιο πρόγραμμα που έχει προετοιμάσει ο Οργανισμός Άθλησης, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου, (ΟΑΠΠΑ) το οποίο θα περιλαμβάνει ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργούς, καρουσέλ, εργαστήρια και άλλα δρώμενα. Παράλληλα έχει προγραμματιστεί παράσταση με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την Παιδική Χορωδία του Δήμου μας και Θεατρικό δρώμενο για παιδιά με τίτλο: «Η κουζίνα των Ξωτικών» και εργαστήρι ζαχαροπλαστικής: «Μαγικό Ζαχαροπλαστείο», από την «Ανεμόσκαλα».

Επιπλέον θα υπάρχει πρόγραμμα με «ανιματέρ» τον Σταύρο Ντάφλο και τέλος, το πρόγραμμα θα κλείσει με μουσική έκπληξη για μικρούς και μεγάλους σε Χριστουγεννιάτικο Σκοπούς από τον Γιάννη Νάκο.

cristma
Στον χώρο θα υπάρχει για όλη τη διάρκεια των εορτών πάρκο ψυχαγωγίας με παιδικά παιχνίδια.
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό θα λειτουργεί από τις 21/12/2014 έως και της 1/1/2015 με πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Το ωράριο λειτουργίας είναι:
Καθημερινές: 17.30-20.30 και Σαββατοκύριακα και αργίες 11.00-14.00 και 17.30-20.30

Στις 22, 23, 24, 27 και 29 Δεκεμβρίου θα λειτουργούν εργαστήρια καλλιτεχνικής δημιουργίας με τη βοήθεια των συνεργατών του «64 Art Studio».
Η συμμετοχή στα εργαστήρια και τα δρώμενα είναι δωρεάν σε όλη τη διάρκεια λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου χωριού. Η χρήση των όλων των παιχνιδιών του πάρκου ψυχαγωγίας θα είναι δωρεάν την ημέρα των εγκαινίων και τις υπόλοιπες μέρες, με την επίδειξη της κάρτας του δημότη, μπορείτε να κάνετε δωρεάν χρήση ενός παιχνιδιού του πάρκου ψυχαγωγίας χωρίς χρέωση.

- Διαφήμιση -