- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 6 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 6 Λεπτά

Η γνωστή ελληνική εταιρεία,Crypto,που έχει συνδέσει το όνομα της με χιλιάδες προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, το τελευταίο διάστημα κάνει ακόμη πιο αισθητή την παρουσία της στην ελληνική αγορά με τα GSmart smartphones και Creev tablets, τα οποία αποτελούν αξιόπιστες λύσεις που ξεχωρίζουν για τις προσιτές τιμές τους. To δεκάρι tablet που ακολουθεί είναι το Creev Q1000 και πρόκειται για το μεγάλο «αδελφάκι» του Q8000

Κατασκευή και σχεδιασμός

To Wi-Fi only Creev Q1000 είναι ένα tablet που εύκολα τραβάει την προσοχή. Η στιβαρή και «γεμάτη» κατασκευή του (διαστάσεις: 254×172.6×9.8mm και βάρος στα 619 γραμμάρια) δεν αφήνει εύκολα περιθώρια αμφισβήτησης, καθώς αναμφίβολα πρόκειται για ένα tablet.

To αλουμινένιο πίσω τμήμα, σίγουρα συγκαταλέγεται στα «συν» του 10ιντσού Creev. Τα πλήκτρα ελέγχου και οι υποδοχές του Creev Q1000, βρίσκονται στο επάνω τμήμα του (ή στην αριστερή πλευρά του, εάν το έχετε σε κάθετη διάταξη), όπου εκεί θα συναντήσετε την microUSB (v2.0), το power/lock button, τα volume up/down buttons, το audio-in jack, το μικρόφωνο και την microSD slot. Στο πίσω μέρος βρίσκεται επίσης σε εμφανές σημείο το ηχείο του tablet, όπως επίσης και η κύρια κάμερα που θα την βρείτε σχεδόν στο κέντρο της συσκευής.

tablet1

 

 

Σε γενικές γραμμές, κρίνοντας το design του Creev Q1000, αυτό δεν διαφοροποιείται σε μεγάλο βαθμό τόσο σε επίπεδο εργονομίας όσο και σε επίπεδο εμφάνισης, από την πλειονότητα των tablets που εντάσσονται στην ίδια κατηγορία.

Οθόνη, tech specs και δυνατότητες

To Creev Q1000 διαθέτει ένα IPS LCD display 10.1 ιντσών, το οποίο παρέχει ανάλυση 1280×800 pixels. Η οθόνη του Creev μπορεί να μην πιάνει τα υψηλά στάνταρ άλλων πιο ποιοτικών displays, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι κάνει καλά τη δουλειά της, προσφέροντας υψηλό επίπεδο απόκρισης στο χρήστη. Η ευκρίνεια είναι ανεκτή, ενώ και τα επίπεδα φωτεινότητας είναι αρκετά καλά (παρόλο που όπως και στην περίπτωση του Q8000 απουσιάζει η δυνατότητα αυτόματης φωτεινότητας).

Αναλύοντας το εσωτερικό του, το Creev Q1000 στηρίζεται σε μία τετραπύρηνη CPU, η οποία τρέχει στα 1.3GHz και συνοδεύεται με 1GB μνήμης RAM. Ο εν λόγω συνδυασμός βρίσκεται στα στάνταρ της εποχής.

Το λειτουργικό που “φοράει” το Creev Q1000 είναι το Android KitKat 4.4.2, σε μία stock μορφή που δεν διαφέρει από τα συνηθισμένα, ενώ το εν λόγω tablet είναι φορτωμένο με λίγες βασικές εφαρμογές.

O αποθηκευτικός χώρος της συσκευής στα 16GB κρίνεται ως άκρως ικανοποιητικός, ενώ η δυνατότητα για εισαγωγή κάρτας MicroSD (έως τα 32GB) αν μη τι άλλο θα διευκολύνει ακόμη περισσότερο τους users που επιθυμούν μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο. Από το Q1000 δεν απουσιάζουν οι κάμερες, όπου ο κύριος αισθητήρας της συσκευής ανέρχεται στα 5MP, ενώ η κάμερα που βρίσκεται στο μπροστινό τμήμα παρέχει 2MP στους λάτρεις των selfies. Η ποιότητα δεν είναι κάτι ξεχωριστό, όμως και οι δύο κάμερες κάνουν τη δουλειά τους. Τέλος, η αυτονομία του Q1000 ανέρχεται στα 7.000mAh και αδιαμφισβήτητα πρόκειται για μία ιδανική λύση για τους casual users, καθώς το 10ιντσό Creev δείχνει να αντέχει στη «βαριά χρήση».

.
Για τους λάτρεις του value for money!

Το Creev Q1000 με τιμή διάθεσης στα 169 ευρώ, αποτελεί μία από τις καλύτερες προτάσεις που θα τραβήξουν τη προσοχή των καταναλωτών που επιθυμούν ένα αξιόλογο και συγχρόνως οικονομικό tablet. Μπορεί σίγουρα να μην φτάνει στα επίπεδα των high-end (πανάκριβων) tablets των μεγάλων κατασκευαστών, όμως το Q1000 είναι βέβαιο ότι έχει τις δυνατότητες να γίνει o πιο αξιόπιστος σύντροφος σας.

- Διαφήμιση -