- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Με όλη την αθλητική οικογένεια του Πρωτέα Βούλας παρούσα, αλλά και πολύ κόσμο πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου στο κλειστό Γ. Γεννηματάς (το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015) με το φλουρί να πέφτει στο τμήμα των Νεανίδων.

Όλη η οικογένεια του Πρωτέα έδωσε το παρόν από τις ακαδημίες μέχρι τα αγωνιστικά τμήματα, καθώς και γονείς των αθλητών και αθλητριών μας, ενώ από πλευράς Δημοτικής Αρχής στο κλειστό παρευρεθεί και εκπροσώπησε τον ΟΑΠΠΑ ο Αντιπρόεδρος κύριος Γιάννης Αγαλιώτης.

pita3

Ο κύριος Αγαλιώτης μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου κυρίου Γρηγόρη Κωνσταντέλου και του ΔΣ του ΟΑΠΠΑ, ενώ ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά με επιτυχίες σε όλα τα τμήματα του Πρωτέα.

Τον λόγο επίσης πήρε ο Πρόεδρος του συλλόγου μας κύριος Χρήστος Βασιλειάδης μεταφέροντας με την σειρά του τις ευχές του για την καινούρια χρονιά με υγεία και οικογενειακή ευτυχία, καλές επιδόσεις στο σχολείο για όλα τα παιδιά του συλλόγου μας, καθώς και στο μπάσκετ με το οποίο ασχολούνται στον Πρωτέα.

pita4

Τέλος πριν την κοπή της πίτας των τμημάτων τον λόγο πήρε η Αντιπρόεδρος του συλλόγου μας κυρία Βάσω Πετρίδου η οποία αφού ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά αναφέρθηκε στην δράση που ξεκινά ο σύλλογος μας σε συνεργασία με το Ασκληπιείο Βούλας για την δημιουργία ενός συλλόγου αιμοδοσίας του Πρωτέα.

pita2

 

pita1

- Διαφήμιση -