- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Οι σταρ της μεγάλης οθόνης, όταν περπατούν στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ, μοιάζουν λαμπερές και εντυπωσιακές με τις επίσημες τουαλέτες και τα εντυπωσιακά τους χτενίσματα. Αν θέλετε και εσείς να κλέψετε λίγη από αυτή τη λάμψη, αρκεί να βάλετε τα καλά σας και να επισκεφθείτε τον κομμωτή σας.
Εμείς βρήκαμε τα καλύτερα χτενίσματα των διασήμων και σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να τα δοκιμάσετε.

• Τολμήστε το θηλυκό κοντό καρέ της Charlize Theron στο εντυπωσιακό ξανθό χρώμα. Είτε ίσιο είτε με ελαφριές μπούκλες θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά και τις γωνίες του προσώπου σας με τον καλύτερο τρόπο.mallimemalli_oscars2

• Η απόλυτη τάση στη μόδα των χτενισμάτων είναι οι επιμελώς ατημέλητες μπούκλες με τη χωρίστρα στη μέση. Το επίσημο ντύσιμο με ένα πιο χαλαρό χτένισμα δημιουργούν ένα υπέροχο ανεπιτήδευτο αποτέλεσμα για μια βραδινή εμφάνιση. Πάρτε παράδειγμα από το υπέροχο χτένισμα της Jennifer Lawrence.

mallimemalli2

• Ο σινιόν κότσος είναι πλέον ξεπερασμένος στις βραδινές εμφανίσεις. Αντίθετα, ο χαλαρός κότσος με πλεξούδες στο πλάι, αναδεικνύει απόλυτα το νεανικό και φρέσκο πρόσωπο και αποπνέει πιο καλοκαιρινή διάθεση. Δοκιμάστε το χτένισμα της Maria Menounos καθώς θα σας προσφέρει τη δόση λάμψης που χρειάζεστε.

mallimemalli4

• Για εσάς που προτιμάτε πιο απλά αλλά πάντα περιποιημένα μαλλιά, προτείνουμε το χτένισμα της Jessica Biel, με ίσια μαλλιά, λίγο όγκο και καλοχτενισμένη φράντζα στο πλάι. Το χτένισμα αυτό είναι τόσο απλό αλλά τόσο κομψό για να δείχνετε λαμπερή και όμορφη.

mallimemalli5

Επιλέξτε το χτένισμα που σας ταιριάζει, και προκαλέστε όλα τα βλέμματα να στραφούν επάνω σας.

Μαρία Φιλάνδρα, Artist Hair Styling

Πηλέως 26, ΄Αγιος Δημήτριος, 17341

- Διαφήμιση -