- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 5 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 5 Λεπτά

Μια πρωτότυπη και συνάμα σημαντική αθλητική εκδήλωση, που αγκαλιάζει το σύνολο σχεδόν των κεντρικών παραλιακών πόλεων –από τον Πειραιά μέχρι και την Βουλιαγμένη-διοργανώνουν πέντε δήμοι της Αττικής Ακτής.
Πρόκειται για μια μεγάλη αθλητική διαδημοτική διοργάνωση running η οποία οργανώνεται από την FEEL GOOD sports club και η οποία θα πραγματοποιηθεί σε πέντε Δήμους των νοτίων προαστίων της Αττικής (Πειραιάς, Γλυφάδα, Παλαιό Φάληρο, Βάρη- Βούλα- Βουλιαγμένη και Άλιμος). Η όλη διοργάνωση είναι αφιερωμένη στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

 

run4
Ήδη στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου δόθηκε η πρώτη…. εκκίνηση του «2ου ATTIKA RUN & FUN Grand Prix», το οποίο θα πραγματοποιηθεί από την 1η Μαρτίου έως 24 Μαΐου.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε η κοινή συνέντευξη Τύπου της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα και των 5 εμπλεκομένων Δημάρχων προκειμένου να προβληθεί η διοργάνωση και να ενημερωθούν οι Δημότες και τα ΜΜΕ τα σχετικά με την διοργάνωση.

Στην επίσημη συνέντευξη Τύπου παρόντες ήταν οι Δήμαρχοι Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύσης Χατζηδάκης, Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, Γλυφάδας κ. Γιώργος Παπανικολάου, Αλίμου κ. Ανδρέας Κονδύλης, ο αντιδήμαρχος Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης κ. Δημοσθένης Βαμβασάκης, ο Πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» κ. Κώστας Γιαννόπουλος, ο εκπρόσωπος της FEEL GOOD κ. Ανδρέας Καπώνης, ο τεχνικός διευθυντής κ. Στέφανος Φυγετάκης και εκπρόσωποι των χορηγών Cyta, ΕΥΔΑΠ, Saucony, S.I.S., πολλοί αθλητές, προπονητές και εκπρόσωποι των ΜΜΕ.
Από πλευράς πρωταθλητών παρόντες ήταν οι Μαρία Πολύζου (Μαραθωνοδρόμος), Γιώτα Βλαχάκη (μεγάλων αποστάσεων), Κώστας Πούλιος (μεγάλων αποστάσεων- Μαραθωνοδρόμος), Κώστας Γκελαούζος (μεσαίων αποστάσεων) και η Δήμητρα Κοροκίδα (ΑΜΕΑ) που αγωνίζεται με ατσαλένια ψυχή με το αμαξίδιο της σε αγώνες δρόμου, αλλά επίσης στο ακόντιο και την σφαίρα.
Από πλευράς προπονητών το παρόν έδωσαν και τοποθετήθηκαν για την διοργάνωση οι Βασίλης Κρομμύδας και Παναγιώτης Χαραμής.
Όπως τονίσθηκε από όλους η διοργάνωση εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας των συμμετεχόντων Δήμων για την ανάπτυξη του αθλητισμού και την κινητοποίηση των πολιτών- κατοίκων να ενταχθούν στο δρομικό κίνημα και να απολαύσουν τα ευεργετικά οφέλη του τρεξίματος.
Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης μεταξύ άλλων σημείωσε και τα εξής : «Είμαι ευτυχής που πλαισιώνομαι από νεότερους συναδέλφους που έχουν πολλές ικανότητες και είμαι σίγουρος ότι θα αφήσουν εποχή με το έργο τους. Είναι ευκαιρία να σηκώσουμε από τον καναπέ τους μεγαλύτερους και από τους υπολογιστές τους νεότερους. Το τρέξιμο είναι τρόπος ζωής. Εγώ προσωπικά θα τρέξω τα 1.000 μέτρα γιατί αισθάνομαι παιδί! Είναι όμως ταυτόχρονα και μεγάλη ευκαιρία να συμπορευτούμε μαζί όλοι οι Δήμοι του παραλιακού μετώπου για πολλά θέματα (πολιτιστικά, αθλητικά), έχοντας κοινή γραμμή και την δύναμη να επιβάλουμε απόψεις».

- Διαφήμιση -