- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Νικήτρια αναδείχθηκε η θεατρική ερασιτεχνική ομάδα του Δήμου Σαρωνικού στο 7ο Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικών Θιάσων στην Πάτρα.

Οι ηθοποιοί και ο σκηνοθέτης από το Θεατρικό Εργαστήρι ΝΠΔΔ «ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ», ανέβασαν τη θεατρική παράσταση «Λάθος Πάτωμα», το οποίο απέσπασε το δυνατό χειροκρότημα όλων των θεατών στο διήμερο Φεστιβάλ, το οποίο έλαβε χώρα στις 6&7 Φεβρουαρίου στην Πάτρα.

omada3

Η συγκεκριμένη εκδήλωση ως προπομπός του Πατρινού Καρναβαλιού, πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Πατρέων σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου και το Ερασιτεχνικό Σχήμα Πάτρας «Ρεφενέ».

Η θεατρική ομάδα ενηλίκων του Δήμου Σαρωνικού, κατάφερε να φτάσει στην τελική δεκάδα, η οποία αναδείχθηκε έπειτα από ψηφοφορία της επιτροπής. Στη συνέχεια κάθε ομάδα ξεχωριστά παρουσίασε το θεατρικό της έργο πάνω στο σανίδι του θεάτρου «Πάνθεον».
Ο θίασος με τους, Θεόδωρος Τοψόγλου, Γιάννης Μερμήγκας, Άννα Δούκα, Νίκος Θεοδωρίδης και Σοφία Μερμήγκα υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη Γιώργου Πετρινόλη, κατάφερε να χαρίσει άφθονο γέλιο και χαρά στο κοινό, κερδίζοντας τελικά τις καρδιές τους αλλά και το πολυπόθητο βραβείο.

omada2Με τη σειρά του ο Δήμος Σαρωνικού συνεχάρη και ευχαρίστησε όλους τους καλλιτέχνες του Θεατρικού Εργαστηρίου, οι οποίοι με το ταλέντο και τη σκληρή δουλειά τους έφτασαν στην κορυφή. Σε μια σύντομη δήλωσή του ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Γιώργος Σωφρόνης είπε: «Η σάτιρα αποτελεί στοιχείο του πολιτισμού μας από την αρχαιότητα και μέσο εκτόνωσης ιδιαίτερα σε περιόδους κοινωνικής ύφεσης. Περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη παράστασή τους.»

omada

- Διαφήμιση -