- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

της Εύης Δημοπούλου

 

Ο ανοιξιάτικος ήλιος έκανε δειλά την εμφάνισή του αλλά κατάφερε κιόλας να παρασύρει το μυαλό σε ένα ανοιξιάτικο ταξίδι δίπλα στη θάλασσα.

Μια από τις καλύτερες απολαύσεις τις ζωής είναι ένα χαλαρωτικό απόγευμα με μια κούπα καφέ στο χέρι και την παρέα καλών φίλων. Το Attica Coast βρήκε για εσάς τα δύο ιδανικότερα μαγαζιά που «βρέχονται» από την αλμύρα της θάλασσας και βρίσκονται σε μια από τις ομορφότερες τοποθεσίες της παραλιακής, τη Μαρίνα Φλοίσβου.

Το Restaurant- Café-Bar  «Mare Marina» αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους λόγους για να επισκεφθείτε την Μαρίνα Φλοίσβου, καθώς οι δύο μεγάλες εντυπωσιακές βεράντες του έχουν θέα στα προσαραγμένα σκάφη και τον απέραντο ορίζοντα. Το περιβάλλον σύγχρονο με μια δόση πολυτέλειας στα έπιπλα και τη διακόσμηση ευχαριστεί το μάτι του επισκέπτη, ώστε να συνεχίσει την είσοδό του στο χώρο. Στο μπαρ, τα γυάλινα ποτήρια που κρέμονται τακτοποιημένα στη σειρά, περιμένουν να σερβιριστούν με αρωματικούς καφέδες και δυνατά κοκτέιλ.

mare marina

Το πιο εντυπωσιακό όμως απ’ όλα είναι η μεγάλης έκτασης γυάλινη τζαμαρία, η οποία φέρνει όλη την Καστέλλα στο «πιάτο» σας, είτε είναι χειμώνας είτε μια ανοιξιάτικη βραδιά. Επιπλέον, κάθε Κυριακή από νωρίς το απόγευμα η χαλαρωτική μουσική δίνει τη θέση της σε δυνατούς ελληνικούς ρυθμούς, κάνοντας το συγκεκριμένο πάρτι must επιλογή για όσους λατρεύουν τη διασκέδαση.

Λίγα μέτρα πιο κάτω το Café-Bar «Due Cavalieri» σας προσκαλεί να «ξαπλώσετε» στους αναπαυτικούς καναπέδες του με τη συνοδεία της αγαπημένης σας σοκολάτας, χαζεύοντας τα παιχνίδια του ήλιου που «σβήνει» στη θάλασσα αργά το απόγευμα.

due c

Ο εσωτερικός του χώρος κλέβει τις εντυπώσεις, καθώς κυριαρχεί το ξύλινο στοιχείο και οι σκούρες αποχρώσεις του βαθύ κόκκινου στα καθίσματα και τα διάφορα διακοσμητικά στοιχεία. Δίπλα στην τζαμαρία, με τη lounge μελωδία να «γλυκαίνει» την ατμόσφαιρα και με τον πιο γευστικό freddo espresso ανά χείρας θα ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία απόδρασης από την καθημερινότητα. Και φυσικά, όσο περισσότερο ανοιξιάτικο γίνεται το κλίμα τόσο πιο ιδανική είναι η τοποθεσία για μια γουλιά καφέ υπό τους ήχους και τη μαγεία της θάλασσας.

due

 

- Διαφήμιση -