- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 6 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 6 Λεπτά

Τα Νότια Προάστια εκτός από το προνόμιο να βρίσκονται δίπλα στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, να έχουν όμορφες παραλίες και κοσμικά στέκια διασκέδασης, απολαμβάνουν το πλεονέκτημα να διαθέτουν δύο μεγάλα σύγχρονα εμπορικά κέντρα με υψηλή εμπορική κίνηση.  

Το «Athens Metro Mall» στον Άγιο Δημήτριο, αποτελεί στα ήδη πέντε χρόνια λειτουργίας του, πόλο έλξης για τους απαιτητικούς καταναλωτές, οι οποίοι μπορούν να έχουν εύκολη και άμεση πρόσβαση με το μετρό από όλες τις περιοχές της Αθήνας. Βέβαια και για όσους δεν αποχωρίζονται εύκολα το αυτοκίνητό τους, το παρκινγκ δεν αποτελεί πρόβλημα, καθώς το mall είναι εξοπλισμένο με 1.200 άνετες θέσεις παρκινγκ.

metro mall

 

Η στρατηγική του θέση, το ευχάριστο περιβάλλον και η πληθώρα των καταστημάτων και των χώρων ψυχαγωγίας, έχει καταστήσει το «Athens Metro Mall», έναν ιδανικό χώρο, όπου τα ψώνια γίνονται παράλληλα με τη βόλτα. Με περισσότερα από 90 καταστήματα επώνυμων brands της Ελλάδας και του εξωτερικού, τα οποία εκτείνονται σε 5 ορόφους, ο κάθε επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να συγκρίνει τιμές, σχέδια και ποιότητα ανάμεσα σε εκατοντάδες προϊόντα, διασφαλίζοντας πάντα την καλύτερη δυνατή αγορά.

Σε μια επίσκεψή σας μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας σε προϊόντα ένδυσης, υπόδησης, παιδικά ρούχα και παιχνίδια, είδη σπιτιού, αξεσουάρ, δώρα ακόμα και τα ψώνια του σούπερ μάρκετ.  Προσφέροντας μεγάλη δυνατότητα επιλογών το συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο, διαθέτει τόσο καταστήματα μαζικής κατανάλωσης -Zara, H&M, Bershka, Stradivarius- όσο και καταστήματα επιλεγμένων εταιριών -Lynne, BSB, Toi&Moi, Adidas, Folli Follie κ.ά-, τα οποία φιλοξενούν στα ράφια τους όλες τις συλλογές των ομώνυμων brands.

village

 

Και επειδή το shopping therapy χρειάζεται και μερικές στάσεις για ξεκούραση και ανασύνταξη, οι 18 χώροι εστίασης και καφέ- Goody’s, KFC, La Pasteria, Flocafe, Coffe Time- είναι έτοιμοι να σας υποδεχθούν προσφέροντάς σας δροσιστικά ροφήματα ή χορταστικά πιάτα. Στον τελευταίο όροφο, στα Village Cinemas, σας περιμένει μια αναπαυτική πολυθρόνα, ποπ κόρν και η αγαπημένη σας ταινία, η οποία θα σας χαλαρώσει μετά την εξαντλητική έρευνα αγοράς.

factory2

 

Εν τω μεταξύ σε μια άλλη περιοχή των Νοτίων Προαστίων, στο Νέο Φάληρο, στέκεται επιβλητικό το εμπορικό κέντρο «Factory Outlet» (Πειραιώς 76), το οποίο αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τις αγορές όλων των μελών της οικογένειας.

Οι εταιρείες – Diesel, Converse-All Star, Replay, Calvin Klein, Oxford Company- είναι μερικές μόνο από τις 250 επώνυμες μάρκες, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε προϊόντα stock με σταθερά χαμηλές τιμές όλο το χρόνο.

 

factory

Από το 1998 που το «Factory Outlet» έχει ανοίξει τις πύλες του στου αγοραστικό κοινό, παρέχει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε αγαπημένες επώνυμες μάρκες με μεγάλες εκπτώσεις, οι οποίες είναι προσιτές για κάθε budget. Επιπλέον επειδή προσφέρει μεγάλη ποικιλία σε καθημερινά και επίσημα ρούχα και παπούτσια, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του κάθε καταναλωτή, ο οποίος πρωτίστως αναζητά καλή ποιότητα σε χαμηλές τιμές.

Στα δύο εμπορικά κέντρα των Νοτίων Προαστίων, εκεί που «χτυπά η καρδιά της μόδας», μπορείτε να απολαύσετε την εμπειρία του έξυπνου shopping, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα.

 

 

- Διαφήμιση -