- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Μια κορυφαία διοργάνωση του γυναικείου μπάσκετ θα φιλοξενηθεί στο Δήμο Γλυφάδας έπειτα από την επιτυχημένη διεξαγωγή των αγώνων του Final Four League Cup του βόλεϊ ανδρών.

Στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τους υπευθύνους της διοργάνωσης, η οποία παραχωρήθηκε στο Δημαρχείο Γλυφάδας,  ο Δήμαρχος απεύθυνε κάλεσμα προς όλους τους πολίτες να παρευρεθούν στη διοργάνωση Final Four του κυπέλλου μπάσκετ γυναικών. Οι αγώνες καλαθοσφαίρισης θα διεξαχθούν στο σύγχρονων προδιαγραφών Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μάκης Λιούγκας», στις 13 και 15 Μαρτίου.

final four3«Ευχόμαστε να κερδίσει ο καλύτερος. Από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για μια επιτυχημένη διοργάνωση», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, κ. Γιώργος Παπανικολάου.

Ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων και αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, κ Αριστείδης Γολέμης, εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι ο θεσμός της ομοσπονδίας θα στεφθεί με επιτυχία και το κοινό θα απολαύσει το θέαμα.

Όλοι μαζί οι συνδιοργανωτές και οι αρμόδιοι του Δήμου συμφώνησαν στη σημαντικότητα διεξαγωγής τέτοιων αθλητικών γεγονότων, τα οποία αποτελούν σημείο αναφοράς του πολιτισμού.

basket3Τελικά, η κληρωτίδα ανέδειξε για τους ημιτελικούς της 13ης Μαρτίου αντίπαλες τις ομάδες: Αναγέννηση Νέου Ρυσίου- Τερψιθέα Γλυφάδας και Ελληνικό-Πρωτέας Βούλας, οι οποίες θα διεκδικήσουν το κύπελλο Ελλάδας.

- Διαφήμιση -