- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Σε ένα σκηνικό πλημμυρισμένο με γαλλική φινέτσα και ρετρό στυλ παρήλαυναν τα συλλεκτικά παλαιά γαλλικά αυτοκίνητα στην πλατεία Νυμφών της Βουλιαγμένης την περασμένη Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου.

 

IMG_3585

Στα πλαίσια της 6ης Γαλλικής Αυτοκινητοδρομίας διοργανώθηκε για πρώτη φορά εκδήλωση στο Δήμο Βάρης- Βούλας Βουλιαγμένης σε συνεργασία με τον Οργανισμό Άθλησης Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ), το σύλλογο ORCA καθώς και την Ελληνική Λέσχη Φίλων 2CV, η οποία είχε μεγάλη απήχηση στο ευρύ κοινό.

Οι θεατές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία για να απολαύσουν το ευχάριστο θέαμα των 50 περίπου αυτοκινήτων-αντίκες, τα οποία εξέθεταν με χαρά και περηφάνια οι ιδιοκτήτες τους υπό των ήχο γαλλικών τραγουδιών εποχής.

Στο τέλος της διοργάνωσης ο Πρόεδρος της ORCA, Χρήστος Κολοβός αφού ευχαρίστησε παρευρισκομένους, διοργανωτές και συμμετέχοντες, ανακοίνωσε τους νικητές σε 8 συνολικά κατηγορίες.

IMG_3577

Επιπλέον και ο ίδιος ο Δήμαρχος, ο κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο οποίος παρευρέθηκε στην εκδήλωση ευχαρίστησε με τη σειρά του το κοινό, έδωσε συγχαρητήρια στους ιδιοκτήτες των συλλεκτικών αυτοκινήτων και τους κάλεσε μάλιστα την επόμενη φορά να λάβουν μέρος και σε αγώνα δρόμου, τον οποίο θα διοργανώσει ο Δήμος στα πλαίσια της ανάλογης εκδήλωσης.

- Διαφήμιση -