- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

“Ο ρόλος του πατέρα στις σύγχρονες μορφές της οικογένειας” και “Η σύγχρονη οικογένεια και ο ρόλος της στην έμφυλη κοινωνικοποίηση των παιδιών” είναι δύο από τα θέματα που θα συζητηθούν στις 18 Φεβρουαρίου στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου.

Στις συζητήσεις (ώρα έναρξης της εκδήλωσης 19:00 μ.μ.) θα συμμετέχουν η Πρόεδρος της Επιτροπής, Δημοτική Σύμβουλος και Ψυχολόγος  Μαρία Ζάγκα, ο Δημήτρης Καλαποθαράκος, Πρόεδρος της ΑΜΚΕ «ΓΟΝ.ΙΣ» (Γονεϊκή Ισότητα για το Παιδί), η κα Μαίρη Γεωργιάδου, Συντονίστρια Κέντρου Στήριξης της ΑΜΚΕ «ΓΟΝ.ΙΣ» και η Φανή Παπαδοπούλου, Πολιτικός Επιστήμων, Σύμβουλος Απασχόλησης και Επιχειρηματικότητας, Επρόσωπος Κ.Ε.Θ.Ι. (Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας).

rave-xoreueΠαράλληλα, θα γίνει παρουσίαση της εφαρμογής προγράμματος για την Ισότητα “Αθλητισμός – Φυσική Αγωγή και Ισότητα των Φύλων”, από την Dr. Γκέλη Αρώνη, Εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής – Διαπολιτισμικό Σχολείο Παλαιού Φαλήρου και θα υπάρξει χορευτικό δρώμενο “El Tango Es Uno”, από τη σχολή Αργεντίνικου Tango “Casa Argentina” και μουσική αυλαία με τίτλο «Καληνύχτα με Τραγούδια» από το Εθνικό Ωδείο Π. Φαλήρου.

Η πρωτοβουλία ανήκει στον Δήμαρχο Διονύση Χατζηδάκη και στη Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων.

- Διαφήμιση -