- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Σε μια εποχή που η οικονομική κρίση στην Ελλάδα έχει πλήξει τόσο τους νέους όσο και τους παλαιότερους επιχειρηματίες, υπάρχει μια αχτίδα περηφάνιας και αισιοδοξίας για ένα καλύτερο μέλλον στο επίπεδο της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Στα πλαίσια του διαγωνισμού European Business Awards 2014-2015, ανάμεσα στις 110 κορυφαίες επιχειρήσεις σε όλη την Ευρώπη αναδείχθηκαν και ορισμένες ελληνικές. Ο τιμητικός τίτλος «Ruban d’ Honneur» ανήκει πλέον σε επτά επιχειρήσεις από την Ελλάδα, οι οποίες και πήραν το εισιτήριο για την τελική φάση του διαγωνισμού, στην οποία θα βραβευθεί η καλύτερη επιχείρηση όλης της Ευρώπης.

European Business Awards

Οι επτά επιχειρήσεις είναι οι εξής:

  • Green-Greek Environmental & Energy Network- The Bussiness of the Year Award with Turnover of  €26-150m
  • AB Vassilopoulos- The Award for Environmental & Corporate Sustainability
  • ONEX- The RSM Entrepreneuer of the Year Award
  • PHARMATHEN- The Growth Strategy of the Year Award
  • Genisis Pharma- The Chairman’s Selection
  • Spetses Mini Marathon- The Chairman’s Selection
  • Coffee Island- The Growth Strategy of the Year Award

Μεταξύ των επιχειρήσεων ξεχωρίζει η αλυσίδα μοντέρνων καφεκοπτείων «Coffe Island», η οποία ξεκίνησε μόλις το 1999 από την Πάτρα. Η ποιότητα του φρεσκοκαβουρδισμένου, αρωματικού καφέ κατάφερε γρήγορα να αποκτήσει μεγάλη φήμη, με αποτέλεσμα σήμερα να έχουν δημιουργηθεί 236 καταστήματα συνολικά σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Στα Νότια Προάστια το στέκι του καλού καφέ μπορείτε να το βρείτε σε  περισσότερα από 20 καταστήματα, τα οποία ξεχωρίζουν για την ποιότητα, το σύγχρονο ύφος και το επικοινωνιακό τους προφίλ. Έχοντας ήδη στην κατοχή της πολλές τιμητικές διακρίσεις –Fast Growth Franchisor 2012 και 2013, National Champion 2014 στα European Business Awards κ.ά- η συγκεκριμένη επιχείρηση αναπτύσσεται και ανανεώνεται με ταχύτατους ρυθμούς αποτελώντας παράδειγμα για τις υπόλοιπες επιχειρήσεις της Ελλάδας και τις Ευρώπης.

coffee island2

Στο μεταξύ συνεχίζεται η ψηφοφορία του κοινού, η οποία θα αναδείξει τον National Public Champion, δηλαδή την εταιρεία που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους από τους National Champions της κάθε χώρας. Ο νικητής αυτής της ψηφοφορίας θα αναδειχθεί στις 3 Μαρτίου, ενώ για την ανάδειξη του European Public Champion θα περιμένουμε μέχρι τον Ιούνιο.

 

 

 

- Διαφήμιση -