- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Η Τσικνοπέμπτη μπορεί να πέρασε, αλλά το… τσίκνισμα άφησε έντονα τα ίχνη του: περιττά λίπη και θερμίδες. Ακολουθώντας απλούς κανόνες μπορείτε να αποτοξινώσετε το σώμα σας και μάλιστα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Εφαρμόζοντας πλάνο για άμεση αποβολή των τοξινών από την επόμενη κιόλας ημέρα θα δείτε άμεσα αποτελέσματα.

• Συνοδεύστε το πρωινό σας ξύπνημα με μια κούπα από ζεστό νερό και χυμό από 1 λεμόνι. Το νερό σε συνδυασμό με το λεμόνι θα ενυδατώσει τον οργανισμό και θα τον βοηθήσει να επανέλθει σε ένα ισορροπημένο pH. Εκτός των άλλων το λεμόνι συμβάλλει στην ομαλή διαδικασία της πέψης και έχει την ιδιότητα να καίει ταχύτερα το συσσωρευμένο λίπος.

• Εντάξτε στην καθημερινότητά σας τη μορφή άσκησης που σας αρέσει. Τουλάχιστον για μία ώρα την ημέρα πηγαίνετε για περπάτημα στο κοντινότερο πάρκο της γειτονιάς σας ή επισκεφθείτε το γυμναστήριο κάνοντας οποιαδήποτε μορφή αερόβιας εκγύμνασης. Οι καύσεις των θερμίδων επιταχύνονται, ο μεταβολισμός αφυπνίζεται και το σώμα επανέρχεται σταδιακά στην αρχική του φυσική κατάσταση.

Running woman in park

• Αντικαταστήστε τον καφέ με 2-3 φλιτζάνια πράσινο τσάι σε καθημερινή βάση. Το τσάι είναι ωφέλιμο γιατί ενυδατώνει τον οργανισμό και απομακρύνει τις τοξίνες, οι οποίες επιβαρύνουν την υγεία του οργανισμού. Οι κατεχίνες, οι οποίες περιέχονται στο τσάι έχουν την ιδιότητα να αυξάνουν την παραγωγή ενζύμων, πολύτιμων για τη γρήγορη αποτοξίνωση, την οποία επιθυμείτε.

• Αποφύγετε τα έτοιμα και τηγανητά φαγητά και προτιμήστε τη μαγειρική στο σπίτι με αγνά υλικά και παρθένο ελαιόλαδο. Αυξήστε την κατανάλωση πολλών ωμών ή ψητών λαχανικών, τα οποία θα προσφέρουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά στον οργανισμό σας. Το μπρόκολο, ένα από τα πιο υγιεινά λαχανικά, διαθέτει αντικαρκινικές ιδιότητες και περιέχει το φυσικό αντιοξειδωτικό σουλφοραφάνη, συμβάλλοντας σημαντικά στην αποτοξίνωση του οργανισμού. Επιπλέον το λάχανο επειδή έχει διουρητική ιδιότητα, βοηθάει τον οργανισμό να αποβάλλει τα υγρά και τις τοξίνες.

Ρυθμίστε το βάρος σας και προστατέψτε τον οργανισμό σας χωρίς εξαντλητικές δίαιτες και στερήσεις, απλά εντάσσοντας μικρές καθημερινές συνήθειες στη ζωή σας.

- Διαφήμιση -