- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, οι δρόμοι της  Γλυφάδας πλημμύρισαν με ανθρώπους όλων των ηλικιών, οι οποίοι γιόρτασαν την ημέρα της αγάπης για έναν κοινό καλό σκοπό.

moirazomai1

Το «Μοιράζομαι», η ηλεκτρονική πλατφόρμα προσφοράς η οποία δημιουργήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα, το φαρμακείο Placebo και τον Δήμο Γλυφάδας, διοργάνωσαν έναν ξεχωριστό αγώνα δρόμου, στον οποίο συμμετείχαν όλοι όσοι ήθελαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης προς τους άπορους συνανθρώπους της περιοχής.

Σκοπός του αγώνα δρόμου ήταν να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου Γλυφάδας θα μοιραστούν σε οικογένειες του Δήμου που έχουν ανάγκη.

moirazomai2

Παραβλέποντας τον κρύο καιρό το απόγευμα του Σαββάτου σε γιορτινή ατμόσφαιρα, περισσότεροι από 100 άνθρωποι όλων των ηλικιών βρέθηκαν στη Γλυφάδα για να αποδείξουν έμπρακτα τις κοινωνικές τους ευαισθησίες. Στο τέλος του αγώνα, συγκεντρώθηκαν είδη ρουχισμού, παπούτσια, φάρμακα, είδη προσωπικής υγιεινής και διάφορα άλλα αγαθά πρώτης ανάγκης.

Το «Μοιράζομαι», προχώρησε σε μια σημαντική προσφορά, καθώς δώρισε υπνόσακους για τους αστέγους της Γλυφάδας, είδη τροφίμων και χαρτικά.

moirazomai3

Οι επίδοξοι δρομείς και οι παρευρισκόμενοι, είχαν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαθήματα πρώτων βοηθειών από την κα Πηγή Πιχάλη ενώ πήραν και διατροφικές συμβουλές από την κα Αθανασία Τσουμελέκα. Αποδεικνύοντας την θερμή υποστήριξή της στο συγκινητικό έργο του «Μοιράζομαι»,  η κα Άννυ Καυκά, Αντιδήμαρχος του Δήμου Γλυφάδας, δεν θα μπορούσε να λείπει από την εκδήλωση αγάπης και προσφοράς.

Τα Holmes Place Γλυφάδας, η Εθνική Ασφαλιστική, η My Athlete και η GO2 Super Nutrition, ευχαρίστησαν όλους τους παρευρισκομένους για τη συμμετοχή τους προσφέροντας πολλά δώρα.

 

- Διαφήμιση -