- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Όταν η αγάπη και η συμπόνια των πολιτών γίνονται πράξη τότε πολλά παιδιά γίνονται χαρούμενα. Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από το φιλανθρωπικό αγώνα «Run the Lake», ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου στη Λίμνη Βουλιαγμένης, διατέθηκαν στο παλαιότερο «Παιδικό Χωριό SOS» στην Ελλάδα, το οποίο στεγάζεται στη Βάρη.

Χθες οι χορηγοί και διοργανωτές της εκδήλωσης –Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής, Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων «Ευκλής» και η Λίμνη Βουλιαγμένης- Τουριστικές Επιχειρήσεις Α.Ε. – πρόσφεραν είδη ρουχισμού, τρόφιμα, βιβλία, παιχνίδια, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για την φροντίδα των παιδιών.

xwrios sos

Επιπλέον ένα ακόμα αίτημα του «Παιδικού Χωριού SOS» Βάρης έγινε πραγματικότητα, καθώς προσφέρθηκε ακόμα μια αντλία νερού και πλυντήρια, τα οποία θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των παιδιών και θα διευκολύνουν το έργο των εργαζομένων. Τα υπόλοιπα έσοδα παραχωρήθηκαν στον «Κοινωνικό Ξενώνα» του Δήμου Βουλιαγμένης, όπου φιλοξενούνται άποροι και άστεγοι ενήλικες της περιοχής.

Από την πλευρά των χορηγών στη χθεσινή παράδοση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο Αντιδήμαρχος Διονύσης Γεωργουλόπουλος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ του συλλόγου «Ευκλής», ο Γενικός Διευθυντής από τη Λίμνη Βουλιαγμένης, Νικόλαος Παπαζήσης καθώς και άλλοι αρμόδιοι. Από την πλευρά των «Παιδικών Χωριών SOS» παρόντες ήταν ο Γενικός Διευθυντής του Παιδικού Χωριού της Βάρης, Πέτρος Παπαδάκης, και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. των Παιδικών Χωριών, Αναστάσιος Βρεττός.

- Διαφήμιση -