- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Αρκετές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με αφορμή τη χθεσινή ημέρα, η οποία ήταν αφιερωμένη αποκλειστικά σε όλες τις γυναίκες.

Για αυτό το λόγο ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης χθες το βράδυ οργάνωσε μια μεγάλη μουσική εκδήλωση στην αίθουσα «Ιωνία» δίπλα από το δημαρχείο του Δήμου.

Πολύς κόσμος, και κυρίως γυναίκες, συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν και να γιορτάσουν τη γυναίκα, ως πρότυπο μητέρας και συζύγου και ως σύμβολο αστείρευτης δύναμης. Η Κατερίνα Κουρεντζή μέσα από τις μουσικές νότες και την υπέροχη φωνή της κατάφερε να διασκεδάσει όλους τους ακροατές, απογειώνοντας την όμορφη εκδήλωση.vita3

Ανάμεσα στο κοινό της βραδιάς ήταν φυσικά και ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο οποίος μάλιστα παρέδωσε τιμητικά βραβεία στις γυναίκες Αντιδημάρχους και των τριών πόλεων.

Με αφορμή την συμμετοχή των δημοτών στην εκδήλωση αφιερωμένη στην γυναίκα, ο Δήμος 3Βήτα συγκέντρωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τις άπορες οικογένειες, σε μια ένδειξη αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.

vita2

- Διαφήμιση -