- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Για πρώτη φορά φέτος η Γλυφάδα, θα φιλοξενήσει την Κυριακή 15 Μαρτίου έναν ξεχωριστό αγώνα δρόμου για καλό σκοπό.

Η εταιρεία Feel Good Sports Club σε συνεργασία με τον δήμο Γλυφάδας καθώς και άλλους τέσσερις παραλιακούς δήμους, διοργανώνουν το 2ο Attica Run & Fun Grand Prix, το οποίο περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 10χλμ και 5χλμ για ενήλικες και διαδρομή 1χλμ για τα παιδιά.

Οι αγώνες, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Κυριακή, έχουν στόχο την  ενίσχυση του σημαντικού έργου του Χαμόγελου του Παιδιού καθώς και την  προαγωγή του αθλητισμού, ο οποίος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτισμού.

2ο Attica Run & Fun Grand Prix2

Οι δρομείς, οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν πρέπει να προσέλθουν στο Παλαιό Δημαρχείο στις 8:15 το πρωί της Κυριακής για να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους και το απαραίτητο τσιπάκι, αλλά και να καταθέσουν το συμβολικό αντίτιμο. Οι αγώνες δρόμου θα ξεκινήσουν στις 10:00πμ και θα ολοκληρωθούν αργά το απόγευμα, οπότε και οι αθλητές θα πρέπει να επιστρέψουν στο χώρο μπροστά από το Δημαρχείο για να παραλάβουν τα αναμνηστικά μετάλλια συμμετοχής και να επιστρέψουν τα τσιπάκια.

Κατά μήκος της διαδρομής οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μικρές παύσεις στους σταθμούς υποστήριξης των δρομέων για να πιουν νερό και ισοτονικά ροφήματα, τα οποία θα τους δώσουν έξτρα ενέργεια.

2ο Attica Run & Fun Grand Prix3

Στους δρομείς που θα αναδειχθούν πρώτοι σε καθεμιά από τις τρεις κατηγορίες θα απονεμηθούν κύπελλα, ενώ τον πρώτο νικητή και την πρώτη νικήτρια περιμένει ένα ταξίδι στην μαγευτική Ρώμη ως έπαθλο.

Μεταξύ των συμμετεχόντων θα είναι και άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου, ηθοποιοί, παρουσιαστές και τραγουδιστές, οι οποίοι δήλωσαν ήδη συμμετοχή για στηρίξουν το φιλανθρωπικό σκοπό.

 

- Διαφήμιση -